- Fantastisk hvis vi kan innta godstolene våre 16. mai mot Odd!

Stadion var stille men smilene brede da far og datter Andersen - Svein og Kine - endelig kunne nyte utsikten fra felt 203 igjen.

Annonse:

Det er nok liten vits i å forsøke å få med familien Andersen på noe som helst når Stabæk spiller hjemmekamper på Nadderud. Nå har Svein og Kine tatt turen til sin favorittstadion for en liten fotballprat og et etterlengtet gjensyn med Felt 203, rad 16, sete 1 og 2. 

- Det var veldig hyggelig å sitte her igjen! Vi gleder oss sånn til sesongstart, og vi krysser alt vi har for at det blir start 16. mai mot Odd på Nadderud. Det hadde vært fantastisk! Det er i hvert fall lov å drømme om flott fotball med folk på tribunene om ikke alt for lenge, sier Svein Andersen.

- Følelsesregisteret får kjørt seg

Når tilfeldigvis både Jan Jønsson og Petter Belsvik rusler forbi der nede langs gressmatta, bobler det nesten over av glede og forventninger til sesongstart 2021.

- Det er faktisk veldig lite som kan måle seg med fotballkamper på stadion, sier Svein Andersen.

- Fotball live er spenning, engasjement, man får utfolde seg, kjenne på stemningen, føle tilhørighet - hele følelsesregistret får kjørt seg i løpet av en kamp. Alt dette oppleves så sterkt sammen med mange andre som har det akkurat likedan. Og veldig mye av dette blir borte når kampen sees på TV.

 

Velbrukte sesongkort

Kine forteller at de første sesongkortene ble kjøpt på Telenor Arena.

- Vi var ofte på kamp før denne tiden også, men kjøpte da enkeltbilletter. Etter hvert fant vi områder på tribunene både på TA og etter hvert Nadderud hvor vi trivdes ekstra godt, så da ble det sesongkort. Og jeg kan love at de er velbrukt!

Familien Andersen har forøvrig lang tilhørighet til klubben.

- Jeg kan faktisk skryte på meg en NM-tittel i utendørshåndball med Stabæk - vi spilte der Kiwi-banen ligger nå, forteller Svein Andersen.

- Puster ut på 33 poeng

Forøvrig ser far og datter optimistisk frem mot årets sesong.

- Jeg må innrømme at jeg alltid gleder meg til vi har 33 poeng i boks - da senkes skuldrene virkelig. Også må det være et sunnhetstegn når både spillere og trener - som Janne og Petter for eksempel - vender tilbake til klubben. Og ikke minst er det flott at det satses så mye på akademiene våre. Det gir unge mulighet til  både utdannelse og en fotballkarriere, og vi får forhåpentligvis en enda mer stabil økonomi. Slik at vi kan både bygge og beholde profiler. 

- Helt rått!

Kine er veldig imponert over hva unggutta fikk til i 2020.

- De reiser ut og greiere seg flott! Tenk på Emil som fikk starte i sin andre kamp som CSKA Moskva-spiller. Helt rått.

Kine har også noen ønsker for sesongen 2021.

- Jeg ønsker meg en spiss som bøtter inn mål - og så skulle jeg gjerne sett stopper Gustav Valsvik tilbake i Blaatt!

Svein og Kine Andersen er mer enn klare for sesongstart på Nadderud. Svein håper trubunene etterhvert fylles opp.

- Mange flere bør prøve hvor mye man får igjen for å ha sin egen godstol på Nadderud stadion.

Sesongkortnytt

Vi minner om at det for sesongen 2021 er separate sesongkort for Eliteserien og Toppserien.

Vi minner også om at så lenge det er begrensninger på antall publikum per kamp prioriteres våre sesongkortholdere. De som ønsker det vil også få refundert de kampene de ikke trekkes ut til.

SESONGKORT 2021 KJØPER DU HER

Annonse fra Eliteserien: