Farvel til en magisk tier

Det var selvfølgelig Ingebrigt som tok initiativet til denne aksjonen i 2013, da klubben slet som verst og til slutt kjempet seg opp igjen til Eliteserien.

Annonse:

Jon Tunold, daglig leder i Stabæk Fotball, er glad for at klubbens økonomi nå er stabil, og at det ikke lenger er nødvendig med bidrag fra Tier’n.

- Men det er ingen tvil om at bidragene fra hver enkelt har vært utrolig verdifulle, og sikret spillere som Næss, Timmi, Pablo, Giorgio, Hoseth og Stevens – og dermed vår plass i øverste divisjon. Tusen takk til alle sammen!

Tunold sier at vår mangeårige satsning på yngre spillere, samt god spillerlogistikk, har gitt de resultatene klubben har håpet på.

- Det føles godt å kunne si at Tier’n nå kan avsluttes. Dere som fremdeles har faste trekk må selv gå inn i banken og stoppe den automatiske overføringen til Stabæk Fotball, sier Tunold.

Han ønsker også å viderebringe en stor takk fra Ingebrigt.:

- Av alle fantastiske ting jeg og vi har opplevd med Stabæk, er "Den magiske tieren" kanskje det mest spesielle. Vi tok initiativet til en folkelig innsamling som skulle få oss ut av rød sone slik at vi kunne signere noen viktige spillere før 2013-sesongen - for så å kunne rykke direkte opp igjen i Tippeligaen. Som dere vet klarte vi det. Og som vi i styret vet; det hadde aldri gått uten «Tier’n»! Jeg er sikker på at de fleste av Tier-giverne har hjulpet oss med glede og satt pris på å kunne bidra. I disse syv årene har vi støttet med flere millioner kroner, penger som har betydd utrolig mye for klubben. Og ikke bare pengene, men all den kjærligheten til Stabæk disse pengene er uttrykk for. Nå setter vi strek, men vi trenger din støtte og ditt engasjement minst like mye som før; som sesongkortholder, supporter, publikummer og innehaver av blaa skjerf og capser.

På vegne av Stabæk; tusen takk til deg og alle støttespillere i vår store familie. Det hadde ikke gått uten dere. 

Hilsen Ingo

 

Annonse fra Obos-ligaen: