FIKK STABÆK-KONTRAKT: - Gutter med et stort blått hjerte

Kristoffer Lassen Harrison og Thomas Vold har signert proffkontrakt med klubben de har vært i siden de var fem år gamle.

Annonse:

Kristoffer Lassen Harrison og Thomas Vold har spilt på samme lag i Stabæk siden de var fem. Nå har de to 02-gutta signert en proffkontrakt med klubben som strekker seg ut neste sesong. Begge vil fortsatt spille på juniorlaget, men kommer til å trene mye med A-laget fremover.

- De over junioralder, men viser fin utvikling så vi ønsker å se de litt lengre og se om det er mulig at de kan spille seg inn i A-stallen etterhvert. De kommer til å trene mye med A-laget i fremover og ikke minst i vinteroppkjøringen til neste sesong. Så kommer vi til å ta en ny vurdering midtveis neste år, sier sportssjef Torgeir Bjarmann. 

Gutta i prat med Gaute Larsen og Petter Belsvik.
Gutta i prat med Gaute Larsen og Petter Belsvik.

- De er hardtarbeidende bra gutter med et stort blått hjerte. De har vært Stabækgutter hele livet. Det gjør ønsket vårt enda sterkere på å se hvilke muligheter som ligger foran dem.

Duoen har spilt sammen i mikrofotballen, på NTG-U, på NTG og tar nå altså ytterligere et steg til sammen. 

- Vi har stort sett alltid spilt på samme lag, forteller Lassen Harrison. Det er ikke mange som har gått gradene fra de har vært 4-5 år. Det er gøy å vise at det er mulig. 

- Det at vi signerer på samme dag, gjør det litt ekstra spesielt, sier Vold. Nå handler det om å ta de sjansene man får. For min del, så har jeg lyst til å begynne å trene med A-laget så ofte som mulig og vise meg frem best mulig der. Jeg merker jo at det går fortere og at jeg raskere blir sliten, men jeg føler samtidig at det er et steg jeg kan ta etterhvert. Det er utrolig morsomt å få være med.

Lassen Harrison har trent jevnlig med A-laget siden sesongoppkjøringen i vinter. 

- Det var et lite temposkifte når jeg ble med i starten, men når man først kommer inn i det så er utfordringen å ta et steg videre. Det er jo å vise at man har noe her å gjøre. Vise at man kan være her og kjempe om en startplass i Eliteserien. Vise at man er bedre eller like god som de som her fra før av, sier "Lassen" som han stort sett blir kalt.

Vi gratulerer så mye! 

_F8A9091 x.jpg
Thomas Vold
_F8A9093 x.jpg
Kristoffer Lassen Harrison

 

Annonse fra Obos-ligaen: