Berg: – Fikk utnyttet landslagspausen godt

Henning Berg er godt fornøyd med arbeidet som har vært gjort på treningsfeltet landslagspausen. Nå er han sulten på å ta poeng mot serietoer Brann, som kommer på besøk til Nadderud på søndag.

Annonse:

Se videointervju med Henning Berg nederst i saken!

Fem kamper gjenstår av årets Eliteserie-sesong og Stabæk ligger per nå på 15. plass. Første mulighet til å gjøre noe med dette kommer nå på søndag, når «De blå» tar imot de røde fra Bergen. Begge lag har mye å spille for, da Brann jager Rosenborg på tabelltopp. Selv om Brann i det siste har hatt en liten formdupp, tror ikke hovedtrener Henning Berg det er et lag med gullnerver som kommer til Nadderud.

– Brann har ikke hatt de beste resultatene i det siste, men de har et bra lag med gode spillere. Når de gjør de signeringene de gjør i sommer i tillegg til at Rosenborg har snublet litt, så stiger jo forventingene om at de skal være med å kjempe om gullet. De kjenner nok litt på den altså, men jeg tipper de fortsatt er ganske sugne på å vinne kampen, sier Berg etter treningen på torsdag.

Ohi måtte stå over

De fleste spillerne er nå tilbake på trening, men Ohi måtte stå over torsdagens økt grunnet sykdom. Hugo Vetlesen er også på vei tilbake, og har mulighet til å være med i troppen på søndag. De resterende som deltok på dagens trening var Berg svært fornøyd med. 

– Noen trengte å justere ned og hente seg litt inn igjen, mens andre trengte å trene litt ekstra. Det har de har fått gjort nå. Ettersom vi har hatt noen frafall i forbindelse med landslagspausen har vi hentet inn «lånespillere» fra andre klubber i nærområdet, slik at kvaliteten på treningen har vært svært bra, forteller Berg.

– Bare litt som mangler

Med fem kamper igjen ser det ut til å bli en nervepirrende kamp om tilværelsen i Eliteserien for Stabæk. Da gjelder det å holde fokus i 90 minutter, noe Berg har vært tydelig på overfor til spillerne.

– Vi gjør egentlig to gode kamper mot Lillestrøm og Vålerenga, men enkeltfeil i noen øyeblikk gjør at vi ikke får med oss det jeg føler vi fortjener. Vi mangler bare litte grann for å komme opp på det nivået jeg vet vi kan være på, som vil føre at vi vil begynne å vinne flere kamper i Eliteserien, konstaterer en optimistisk Berg.

Kjøp billetter til helgens kamp her
 


Annonse fra Eliteserien: