Fire flotte Stabæk-gutter takker av!

Nå er det klart at fire flotte Stabæk-gutter ikke forlenger sine avtaler med klubben. Vi vil takke for innsatsen gjennom flere år i den blaa drakta og for sterke bidrag til at vi nå er tilbake i Eliteserien.

Annonse:

De fire spillerne som nå skal ut på nye eventyr fra nyåret er Marcus Sandberg, Kornelius Normann Hansen, Fitim Azemi og Peder Vogt.

Dermed har gutta sin siste treningsdag fredag, før laget tar ferie fra fellestreninger fram til 5. januar. 

Keeperbautaen

Marcus Sandberg kom til oss fra Vålerenga i 2018 og har tilbragt hele fem sesonger på Nadderud. 138 kamper for klubben vil huskes. 

I år ble det bunnsolide 16 clean sheets, som bidro sterkt til opprykket. Vi vil savne stabiliteten og tryggheten bak der, og ønsker keeperbautaen Marcus Sandberg og hans familie masse lykke til på veien videre.

Dere er alltid velkommen på Nadderud.

Peder Vogt

En ekte Stabæk-gutt med lang fartstid i klubben. Siden ungdomsårene har han trasket rundt i Stabæk-drakt og spilte seg etter hvert helt opp på A-laget. I 2021 ble han lånt ut til Asker, før han returnerte tidlig i år og fikk åtte kamper i årets sesong. Totalt ble det 25 A-kamper, men en rekke kamper for rekruttene og yngre lag.

– Etter rundt 10 år i Stabæk er det rart å skulle si farvel, hvertfall for denne gang. Jeg har fått venner for livet gjennom perioden i klubben. Jeg sitter igjen med utallige med minner, hvor ES-debuten, spille mot RBK og opprykket i år troner høyest, sier Vogt.

– Jeg kommer selvfølgelig til å følge Stabæk fremover selv om jeg selv ikke vil være der lenger. Plutselig sees man igjen! Nå er jeg godt på vei i opptrening etter en skade jeg pådro meg noen kamper før sesongslutt og håper å være helt klar til nyåret. Hvor, er ikke bestemt enda. Alltid uansett!

Kornelius Normann Hansen

21-åringen kom til Stabæk i 2020 etter et opphold i engelske Southampton. På de tre sesongene har det blitt respektable 82 kamper og 17 mål på Normann Hansen.

Han var også en meget viktig brikke i kampen om opprykk i år, da han blant annet scoret 3-2-målet mot Ranheim minuttet før full tid, og var mannen bak innlegget som Gift stanget i mål til 2-2 i Sandnes.

– Jeg vil gjerne takk alle som jobber i klubben, alle supportere og alle medspillere for tre fine sesonger i Stabæk. Jeg ønsker alle lykke til videre og så sees vi nok snart, sier Normann Hansen.

Fitim Azemi

Azemi har rukket å spille 53 kamper for klubben etter at han kom fra Tromsø etter 2020-sesongen. Spissen leverte en god høst under Lars Bohinen og var med på å snu trenden etter det sure tapet i Stjørdal. 

– Nå er tiden inne for å takke for seg. Jeg har vært med på opp og nedturer og fikk være med å bidra til at Stabæk nå er tilbake der de hører hjemme. Jeg har fått gleden av å bli kjent med mange fantastiske mennesker og jeg ønsker alle i Stabæk-familien lykke til i sesongen 2023 og satser på at det blir en flott sesong for både herre- og damelaget.

Tusen hjertelig takk for innsatsen alle fire. Fra hele Stabæk-familien: Lykke til videre, og husk at dere alltid er velkommen på Nadderud. 

Alltid. Uansett.

Annonse fra Eliteserien: