Storseier og nok en clean sheet: – Ekstra deilig

Curtis Edwards sikret seg sin første scoring for Stabæk i storseieren!

Annonse:

Åsane viste definitvt at de ville utfordre Stabæk på denne nydelige høstkvelden på Nadderud, og satte de blaa på prøve tidlig i kampen. Likevel, Stabæk skulle ikke bruke så lang tid før de fikk vist seg fram fra sin beste side!

1-0

Etter 22 minutter spilte Stabæk seg framover på banen og satte ut Åsane med alle bevegelsene i angrepet, og innlegget fra Thor Lange fra venstresiden var helt perfekt. Så bra at ballen traff perfekt på foten til Gift Orban, og superspissen hadde absolutt ingen problemer med å skyte ballen i mål! Fantastisk mål av de blaa etter strålende forarbeid.

Fem minutter senere burde kanskje Gift ha økt til 2-0, først på innlegget fra Thor Lange, men også på innlegget fra Ottesen i samme situasjon. På siste innlegg fikk han ballen alene foran mål, men valgte å skyte på første touch, men traff ikke i vendingen.

2-0

Det skulle bli 2-0 også etter 31 minutter! En utsikt diagonal pasning fra høyre av Hammy nådde Edwards på løp mot venstre stolpe, og sistnevnte headet inn Stabæks andre mål, sitt første for de blaa! Garantert en god følelse for Curtis med den scoringen der.

Åsane var ikke helt borte i kampen, og gjestene hadde et hardt skudd rett i klypene på Marcus Sandberg fra ca. 16 meter etter 38 minutter. Og det var det siste å skrive hjem om fra førsteomgangen. Lagene gikk til garderobene på stillingen 2-0 til Stabæk.

De første 20 minuttene andreomgangen var preget av en del dueller og frispark, men uten de store sjansene. Nærmest var Curtis Edwards med et skudd som gikk godt over Åsanes mål, men så skulle et bytte skyte fart i kampen igjen, bokstavelig talt!

3-0

Da Stabæk fikk corner ble Fredrik Krogstad byttet inn i det 69. minutt. Åsane-forsvaret fikk headet ut ballen fra mål på corneren, og der ventet Fredrik Krogstad med skuddfoten – med en fulltreffer hamret han ballen i mål bak Åsane-målvakten, på hans første touch på ballen i denne kampen! For et INNHOPP!

Dette ga nytt tempo i kampen, og Stabæk hadde lekestue. For det var like før det stod 4-0 da Gift prøvde en frekk lobb på keeper, men dessverre traff ballen stangen i stedet for mål.

4-0

Likevel skulle Gift få enda et mål etter 75 minutter! Superspissen utnyttet en feil i Åsane-forsvaret på gjennomspillet fra Azemi, og med en forsvarer hengende som en klegg på ryggen klarte han likevel å skyte inn 4-0 til Stabæk i svært spiss vinkel! For en prestasjon av Gift!

Like etter hadde Fitim Azemi megasjanse, men dessverre plasserte han ballen over mål. Kornelius Normann Hansen var også nære på da han prøvde å tre ballen i mål fra ca. fem meter, men feberredning av Åsane-keeperen hindret Kornelius en scoring.

Det ble ikke flere scoringer kampen, og sluttresultatet ble dermed hele 4-0 til Stabæk.

Debut

På tampen av kampen fikk Marius Ulla sin debut for A-laget da han kom inn for Marcus Sandberg!