- Flere gode prestasjoner

Stabæk våknet til live etter pause og fikk med seg tre mål og en seier i årets første kamp på Nadderud.

Annonse:

De første 45 minuttene stod ikke til forventningene på Nadderud, og det var gjestene fra Hamar som kunne si seg mest fornøyd med det som skjedde før pause. Tobias Børkeeiet sendte riktignok Stabæk i ledelsen fra krittmerket, men bortsett fra det var det ikke allverdens hjemmelaget hadde å by på.

Men etter pause tok det seg opp. Hamarsingene utliknet i starten av andre omgang, men derfra og ut var det Stabæk som tilrev seg og beholdt initiativet.

Hjemmelaget tok mer tak i kampen, og flere unggutter kom innpå og fikk sjansen til å vise seg frem.

Mot slutten steg Andreas Hanche-Olsen til værs på en corner og stanget inn 2-1. Og helt på tampen fikk Stabæk straffe. HamKams keeper reddet forsøket fra Oscar Aga, men Kristoffer Askildsen var frempå på returen og fastsatte resultatet til 3-1.

Stabæk-HamKam 3-1

1-0 Tobias Børkeeiet
2-1 Andreas Hanche-Olsen
3-1 Kristoffer Askildsen

Stabæk: Simen Lillevik, Andreas Hanche-Olsen, Steinar Strømnes, Aaron Maund, Jeppe Arctander Moe, Hugo Vetlesen, Emil Bohinen, Tobias Børkeeiet, Morten Renå Olsen, Younes Amer, Ola Brynhildsen

Innbyttere: Herman Kristian Wulff, Christoffer Cheng, Herman Geelmuyden, Nicolas Pignatel Jenssen, Filip Valencic, Peder Vogt, Kristoffer Askildsen, Oscar Aga, Ronald Hernández

Se intervjuer med trener Henning Berg og kaptein Andreas Hanche-Olsen.