- Flott å kunne gi sjekken til moderklubben min!

Oliver Valaker Edvardsen ble utropt til banens beste spiller etter innsatsen mot Haugesund lørdag kveld. Sjekken fra Norsk Tipping som følger med utmerkelsen, gir han med glede videre til Drøbak-Frogn.

Annonse:

Vår spretne angrepsspiller startet fotballkarrieren da han var fem-seks år gammel, og har bare godt å si om sin barndomsklubb.

- Vi hadde mange dyktige, unge trenere i Drøbak-Frogn (DFI), som var flinke til å se hver enkelt av oss. Thomas Dahler var en viktig trener for meg, og Teitur Tordarson hentet meg opp på A-laget da jeg var 15 år - jeg setter selvfølgelig stor pris på at de hadde trua på meg!

- Som en drøm

Oliver fikk prøve seg i 2. og 3. divisjon for Drøbak-Frogn før turen gikk til Nadderud og Eliteseriefotball for Stabæk. Og her trives han også heldigvis veldig godt.

- Så langt er dette som en drøm for meg som jeg håper bare skal fortsette. Vi er en fin og sammensveiset gjeng, stemningen i garderoben og på treningsfeltet er veldig god - det er trygghet i laget nå, og vi skal bare fortsette å jobbe hardt og stadig prestere bedre, sier Oliver.

Godord fra Drøbak-Frogn Idrettslag

Fra gamleklubbens styreleder Vidar Fergestad er det bare godord å få om Drøbak-gutten.

- Oliver er en veldig fin type. Vi har jo fulgt han gjennom mange år og sett hvilket talent han har. Det er flott og fortjent at han nå får utvikle seg videre i Stabæk. Vi gleder oss selvfølgelig stort over at han gjør det så godt i klubben deres, og Stabæk har helt klart fått noen nye Blaa fans fra Drøbak.

Utvikle spillere og mennesker

Fergestad er også veldig takknemlig for at Olivers bestemannspris på kr. 10.000 går til gamleklubben.

- Vi sier selvfølgelig tusen takk for denne hyggelige overraskelsen! Og ikke minst er det veldig morsomt at dette gjaldt Oliver og hans Banens Beste-kåring. Oliver representerer til fulle det vi forsøker å lære våre unge jenter og gutter i DFI Fotball. Sjekken fra Norsk Tipping skal nok i stor grad brukes i utviklingen av klubbens ungdom - både som spillere og mennesker, avslutter Fergestad.

Gratulerer til Oliver Valaker Edvardsen og DFI Fotball!

 
 

 

Annonse fra Eliteserien: