Flott sesongavslutning for gatelaget

Like sikkert som det er desember og adventstid, går landsturneringen av stabelen.

Annonse:

Denne cupen som er å regne som det uoffisielle NM for gatelag, arrangeres to ganger i året. Denne gangen var Tønsberg møtested for nær 250 spillere og ledere og 16 lag skulle kjempe om den gjeve tittelen.

I innledningsrunden var Asker, Tromsø og Start motstandere. Stabæk feide all motstand til side med tre seiere. 10-0 over Tromsø la selvfølgerlig ingen demper på ambisjonene. Gutta var klare, så klare at det ikke var noen utfordringer med å få de i seng til nesten ordinær tid.
Kaptein Fabio ( selvutnevnt sådan) tok ansvaret med å sjekke at det ro på rommene og sang sikkert også en portugisisk vuggesang... Rolig natt; hvile, spise, drikke og så klar til semifinale.

Det ble en veldig finkamp og litt av en batalje. LSK var motstander og gikk desverre av med seieren 1 - 0. Kampen stod og vippet lenge men kanarifugla klarte det vi ikke klarte...

Bronsefinale mot Stømsgodset . Masse energi og følelser etter et smertefullt tap i serien og full tenning. kampen gikk til spilleforlengning og straffesparkkonkurranse og der var de blaa giftigst.

Bronse var laget fornøyd med. Av de fire lagene som kjempet om de gjeveste plasseringen har både Brann og Stabæk vunnet landsturneringen tidligere. Gøy var det derfor at LSK tok pokalen hjem. Laget lå helt nede i sommer, men har reist seg som en fugl Fønix eller som de ville sagt det som en stolt kanarifugl.

God jul fra gutta på gatelaget!

Annonse fra Eliteserien: