Dette skjer på kampdag

Søndag 21. november klokken 17.00 blåses Stabæk - Kristiansund i gang. Jentene reddet plassen i Toppserien sist helg, dette er vår nest siste sjanse til å hjelpe gutta til fortsatt Eliteseriespill i 2022.

Annonse:

I tillegg til en utrolig viktig og spennende kamp, har vi litt ekstra å by på til alle trofaste Blaa som tar turen til Nadderud søndag.

SpareBank1 Østlandet gjør sitt for at publikum skal holde varmen, og spanderer gratis kaffe på alle. Både før kamp og i kioskene i pausen. I tillegg deler banken ut to sesongkort til sesongen 2022, til en tilfeldig supporter som har kjøpt billett til søndagens kamp.

— Stabæk Fotball

  • Få med dere live-intervju på indre bane med hovedtrener Eirik Kjønø før kampstart.
  • SpareBank 1 Østlandet gjør sitt for at publikum skal holde varmen, og spanderer gratis kaffe på alle. Både før kamp og i kioskene i pausen. I tillegg deler banken ut to sesongkort til sesongen 2022, til en tilfeldig supporter som har kjøpt billett til søndagens kamp.
  • Få med deg et sitteunderlag fra Ustekveikja Energi på veien inn, og hold varmen i godstolen på stadion.
  • Kamppartner ECIT byr på Kahoot i pausen med både kule spørsmål og premier. I tillegg vil vår tennishelt Casper Ruud dukke opp på storskjermen og dele ut billetter til Davis Cup.

Masse action, altså! Vi sees på Nadderud. Alltid. Uansett

Kjøp billett her. 

Annonse fra Obos-ligaen: