Follo-Stabæk 0-1

Kornelius Normann ble matchvinner på overtid, og Stabæk er videre til andre runde.

1. omgang:

17 min. Nusa driver gjennom Follo-forsvaret. Avslutningen går midt på keeper.

21 min. Sandberg snapper ballen like foran en Follo-spiller. Resolutt inngripen. Kommer Follo-spilleren først på den, er det fort mål, eller straffe.

29 min. Bernt Torgersen kommer først på et innlegg fra venstre. Headingen går midt på keeper.

31 min. Nusa utfordrer innover i banen. Får frispark på kanten av sekstenmeteren.

37 min. Stabæk ruller opp. Shala tar ansvar innover i banen og fyrer mot mål. Ballen går noen meter over Follo-målet.

40 min. Bernt spiller gjennom til Kostadinov som prøver seg på en følsom chip. Keeper er på halvdistanse - og ballen sniker seg på utsiden av venstre stolpe. Stabæks største sjanse til nå.

45 min. Shala med langskudd. Keeper bokser ut av farlig område.

2. omgang:

50 min. Lassen stiger til værs og header på mål. Keeper gir til corner.

51 min. Kjempesjanse til Stabæk. Keeper er ute og feilberegner i feltet. Uche treffer stolpen.

77 min. Hjemmelaget kommer til en gigantsjanse. Får skutt inne i feltet - Sandberg slår til corner.

86 min. Follo kjører en overgang. Når de nærmer seg sekstenmeteren går de innover i banen og skyter. Over.

88 min. Hjemmelaget er hissige nå. Der smeller det i metallet fra nr. 9.

89 min. Follo med en kraftig offensiv i sluttminuttene. Her skytes det igjen. Sandberg får hendene på ballen - og det blir corner.

90 min. Bernt Torgersen tar med seg ballen fremover - og avanserer mot sekstenmeteren. Fyrer av - ballen havner et stykke utenfor ramma.

90 min. 0-1. Kornelius Normann Hansen blir matchvinner fem minutter på overtid.

Bytter:

46' Shala ut, Lumanza inn

46' Nusa ut, Normann Hansen inn

46' Jonassen ut, Lassen inn

61' Kostadinov ut, Azemi inn

70' Geelmuyden ut, Skytte inn