En ekte blaanisse på tur

Det jobbes godt med spillerutvikling i flere av våre samarbeidsklubber, og det nyter Stabæk godt av. Da er det veldig hyggelig å kunne gi litt ekstra tilbake til disse moderklubbene - i god Blånissetradisjon.

Annonse:

Noen førjulsoppgaver er ekstra hyggelige. Som for eksempel å reise på førjulsbesøk til to av våre samarbeidsklubber med to store sjekker under armen.

Tirsdag formiddag la Jon Tunold ut på tur, først til ØHIL og så til Haslum.

- Det har kommet mange gode spillere til oss, både fra ØHIL og Haslum, og da er det hyggelig å kunne gi noe tilbake til moderklubbene, som har vært med å utvikle disse spillerne. Vi vil gjerne vise at når vi lykkes med enkeltspillere skal det komme disse klubbene tilgode, også økonomisk, sier Tunold.

 Sverre Nordby i ØHIL setter stor pris på førjulsgaven pålydene 100.000 kroner.

- Her står vi ved en byggeplass som skal bli til en flott håndballhall, en kunstgressbane - og fire ballbinger. Dette er helt rått for ungene, og jeg kan love at bidraget fra Stabæk kommer veldig godt med. Fotballgruppen har bestemt at ballbingene skal kalles opp etter de fire ØHIL/Stabækspillerne; Jørgen Skjelvik, Jørgen Hammer, Andreas Hanche-Olsen og Peder Vogt.

Svein Erik Hope, daglig leder i Haslum, til høyre
Svein Erik Hope, daglig leder i Haslum, til høyre

I Gjønneshallen var også stemningen god da Tunold overrakte gavesjekken til Svein Erik Hope.

- Tusen takk! Dette er utrolig flott, jeg blir nesten litt rørt. Det er veldig motiverende for oss som er en breddeklubb, med fokus på barn og unge, at vi også kan være med å bringe frem spillere som Hugo Vetlesen. Og gaven skal komme alle barna til gode, sier Svein Erik Hope.

 

Annonse fra Eliteserien: