Første hjemmetap

Stabæk med annullert scoring da Haugesund vant på Nadderud.

Annonse:

Den første halvtimen ble ikke av det mest underholdende slaget. Etter 17 minutter fyrte vår Lumanza av etter et hjørnespark, men ballen gikk et lite stykke utenfor. Da 20 minutter var spilt gikk Håkon Skogseid i bakken, men kom snarlig inn på banen igjen. Han måtte likevel se seg ferdig for dagen etter 28 minutter og ble erstattet av Daniel Granli.

Det var derimot etter 33 minutter sjansene av det større slaget skulle melde seg. Vår back Jeppe Moe slo et aldeles glimrende innlegg i retning mot Hanche–Olsen, hvor vår unge, talentfulle midtstopper hodestøtet den ballen i stanga.

Og når vi ikke satte en slik mulighet, så Haugesund sitt snitt til å ta ledelsen. Filip Kiss headet inn en ball mottatt av Alexander Stølås, og gjestene var i føringen på Nadderud. Stabæk hadde en stor oppgave i vente etter sidebytte.

Den andre omgangen ble innledet av mye blaa entusiasme på gresset, men det var igjen gjestene som scoret. Haugesunds Huseklepp gjorde ingen feil alene med vår sisteskanse og rogalendingene ledet 2-0.

Lumanza var svært nærme å score på et langskudd idet timen var spilt, men ballen fant beklageligvis ikke veiene til nettmaskene.

Etter 66 minutter skulle vi bli vitne til en absurd situasjon på Nadderud. Først var svært mange helt sikre på at de blaa hadde satt et hjørnespark i mål, men dommer svarte med at den ballen aldri var over streken og like etter vant Stabæk nok en corner. Denne gangen havnet ballen så til de grader i mål, etter en heading av Ohi, men det ble annullert for angrep på keeper. Eller noe slikt. Desibelnivået på Nadderud var i hvert fall høyt.

Haugesund fastsatte til slutt resultatet til 0-3 ved Haris Hajradinovic sitt frispark. Kvelden endte med andre ord dystert. Dette var Stabæks første hjemmetap, og frustrasjonen var stor blant misfornøyde Stabæk-supportere og spillere. Neste kamp er mot Vålerenga, og neste hjemmekamp er mot RBK. Det er bare å se framover, for de blaa er utvilsomt motiverte til å revansjere dette tapet.