Stabæk fikk et tøft møte med både gamle kjente og et av Norges beste lag

Annonse:

Litterære krumspring om "rosenes by" og unødvendig gange rundt grøten legger vi til side for et øyeblikk:

Molde-Stabæk var en skuffelse for Stabæk.

Fra start til slutt ga kampen jevnlig inntrykk av at Molde rett og slett hadde flere spillere enn Stabæk på banen. Stabæk skapte lite sjanser, Molde skapte mange. Stabæks keeper Sandberg reddet skudd på skudd, men slapp likevel inn mål på mål:

Etter en halvtime spilt slapp Stabæk inn to mål på kort tid. Sandberg avverget først en Molde-sjanse men ga en retur. Molde satte 1-0. Like etter scoret vår kjære Ohi sitt første Molde-mål mot akkurat Stabæk. 2-0-til Molde til pause. På tampen av andre omgang scoret Molde sitt tredje mål.

Med Ohi på feil side av banen var Boli altfor alene til å score i dag, og det endte 3-0 til Molde.

Lyspunktene var få, men enkelte ting tar vi med oss videre.

• Syv av elleve spillere som startet kampen for Stabæk var egentuviklede, mange av dem lokale. Det i kontrast til motstanderen.
  • Ohi feiret ikke scoringen sin da han scoret sitt første mål for sitt nye lag. Stabæk er en familieklubb.