Fra Lillestrøm til Stabæk

Skifter fra gult til blått.

Annonse:

Stabæk og Lillestrøm er enige om en overgang for Fredrik Krogstad (26). Krogstad står bokført med 117 kamper for Lillestrøm i Eliteserien, men han har også fagbrev i OBOS-ligaen. Midtbanespilleren scoret sju mål da kanarifuglene rykket opp i 2020, tre av dem fra ellevemeteren. 

Krogstad er opprinnelig fra Lindeberg i Oslo, og har også spilt i Lørenskog og vært utlånt til Ull/Kisa.

- En god match

Vår nye midtbanespiller har skrevet under på en toårskontrakt, og han har sin første trening med sine nye lagkamerater nå i formiddag. 

- Jeg har vært lenge i Lillestrøm og jeg tror et et miljøskifte er positivt for min del. Prosjektet Stabæk er veldig spennende. Her skal man bygge noe nytt. Jeg tror Fredrik Krogstad og Stabæk er en god match. Det har jeg klokkertro på at blir bra, sier Krogstad i sitt første intervju som Stabæk-spiller. 

Sportssjef Torgeir Bjarmann er full av lovord om vår nye tilvekst, som han også jobbet tett med i Lillestrøm. 

- Han er en annen type midtbanespiller enn det vi har i dag. Han er fysisk robust, tåler mye trening og mange kamper. Og han har noen offensive gener som gjør at han vil bidra med scoringer og assist.

- Fredrik har dessuten erfaring fra Eliteserien og har spilt i OBOS-ligaen for kort tid siden . Han har vært med på et opprykk og vet hvor morsomt det er. Det er også en spiller som vet å håndtere OBOS-ligaen, som er en tett og trang liga hvor små marginer avgjør. Det er et stort pluss, sier Bjarmann. 

- Veldig ambisiøs

Det er heller ingenting å si på sulten til Krogstad når han nå tar steget ned fra Eliteserien. 

- Han er profesjonell i alt han foretar seg og er i tillegg veldig ambisiøs. Og han kommer til Stabæk av en grunn: Han vil rykke opp og være med på reisen vår tilbake til Eliteserien. 

Bjarmann tror det er en milsluker i klubben som vil merke konkurransen fra nykommeren. 

- Når det gjelder Ustekveikja Energi-konkurransen om hvem som løper lengst, så blir ikke det en "walk in the park" for Sturla Ottesen lenger. Ottesen skal jobbe hardt for å beholde den tittelen, smiler Bjarmann. 

Nå kan du abonnere på sesongkortet ditt.

For ordinære sesongkort, klikk her.

Annonse fra Obos-ligaen: