Fra Nordstrand til Stabæk

Blir bedre kjent med Younes Amer.

Annonse:


Da er vi klare for å presentere nok en signering på Nadderud.   

Younes Amer er en talentfull angrepsspiller som tråkket sine barnesko på Holmlia - før han senere ble Nordstrand-spiller. Amer har også spilt for Hauketo.

Nå er han klar for å ta det neste steget i karrieren, og i Stabæk er vi klare for å hjelpe unggutten til å oppnå sine drømmer. 

- Det er veldig hyggelig å være her, sier Younes i det første intervjuet med Stabæks hjemmeside. 

- Sterk og rask

Younes har vært innom aldersbestemte landslag og kjenner derfor flere av sine nye lagkamerater fra tidligere. Slik beskriver Stabæks nye signering seg selv: 

- Jeg er en sterk og rask spiller, som elsker å score mål. Jeg vet hvor målet står, og håper og tror dette blir en bra sesong. 

- Målet er å få så mye spilletid som mulig i Eliteserien, og så mange innhopp som mulig. Jeg vil vise hva jeg er god for og at jeg mestrer dette nivået. Jeg ser frem til å spille i Stabæk-drakten, sier Amer til Stabak.no. 

- En familieklubb

Mottakelsen på Nadderud har han ingenting å utsette på. 

- Stabæk virker som en familieklubb, og jeg er blitt tatt veldig godt imot. Allerede første dag kom alle og håndhilste, det var hyggelig. 

Unggutten har mye å takke Nordstrand for og legger ikke skjul på at det er vemodig å forlate «Niffen». 

- Det blir trist, for Nordstrand har bidratt med mye. Jeg kommer selvfølgelig til å savne mine lagkamerater der. Men nå var tiden moden for å ta steget videre, det er derfor jeg kom til Stabæk, sier Younes til Stabak.no.

Takker Nordstrand IF   

Sportssjef i Stabæk, Inge André Olsen, ønsker å takke Nordstrand for at klubben har lagt forholdene til rette for en overgang.  

- Stabæk og Nordstrand IF, ved Lars Richard Bache, har over tid snakket godt sammen og vært løsningsorienterte med tanke på en overgang for Younes Amer. Younes har hatt en veldig fin utvikling i Nordstrand og sammen med hospiteringen han hadde med Stabæks A-lag høsten 2018, så har begge parter konkludert med at det er riktig for Younes å ta steget opp på øverste nivå i Norge.

- Det er en spennende, ung angrepsspiller som har signert for Stabæk, og vi er sikre på at Younes vil fortsette å utvikle seg på en god måte hos oss. Vi i Stabæk er takknemlige for den gode dialogen vi har hatt med Nordstrand IF og fleksibiliteten Lars Richard Bache har vist, slik at Younes har kunnet hospitere med Stabæk over en lengre periode høsten 2018.

- Vi håper den gode dialogen mellom klubbene vil fortsette og at vi også i fremtiden ser talentfulle spillere fra Nordstrand i Stabæk. 

Nordstrand har også omtalt overgangen på sine nettsider. Les saken her.

Annonse fra Eliteserien: