Fremdeles åpne poster på gavelisten?

Det dukker gjerne opp noe i siste øyeblikk - noen man brått får lyst til å glede litt ekstra, for eksempel. Det ordnes lett med noen tastetrykk. Heldigvis.

Annonse:

Dagen før dagen kan være full av utfordringer, men forhåpentligvis er den for de fleste meste fylt av forventninger. Om en hvit jul kanskje, god mat i godt lag, fotball fra England og akkurat det man ønsker seg under treet.

Vi i Stabæk fotball kan dessverre ikke gjøre noe med hverken været eller kvaliteten på kokkene rundt om i de tusen hjem. Men sitter du og gruer deg til å kaste deg ut i kjøpesenter-kaoset Lille Julaften fordi du mangler noen gaver, kan vi muligens redde deg unna den prøvelsen.

I hvert fall hvis dine "åpne poster" er ganske glade i fotball generelt og har potensiale til å bli veldig glade i Stabæk spesielt.

Gavekort så klart! Til Stabæk fotball - kjøpt på nett.

Gavekortet kan brukes til sesongkort eller kampbilletter, og finnes pålydende en rekke ulike verdier.

Alle gleder blir som kjent større når de deles, og å dele fotballgleder med noen man setter pris på er veldig, veldig gøy.

Nå ønsker vi alle dere som enten har fulgt oss tett, vært innom når det har passet slik eller heiet på oss fra sofaen eller kjøkken-bordet i året som snart har gått, en riktig, riktig god jul!

Vi ses på Nadderud i 2020. Alltid. Uansett

Her kan du kjøpe ditt gavekort

Annonse fra Eliteserien: