Full tillit til sportslig ledelse

Evalueringen av A-lag herrer er avsluttet.

Annonse:

Sverre E. Koch, som leder evalueringen av Stabæk Fotball, uttaler at siktemålet med prosessene ikke er å finne syndebukker for nedrykket i 2021, men å legge grunnlaget for fremtiden. Evalueringsprosessen av A-lag herrer har vist at det har vært uklare ansvarsområder, og man har ikke vært tydelig nok når det gjelder oppfølging av målsettinger og planverk. Det er påbegynt et omfattende arbeid med å etablere tydelige strukturer og rutiner for A-lag herrer, som skal sikre at vi igjen skal etablere oss i toppen av norsk fotball. 

Basert på den grundige evalueringen som er gjort med bistand av eksterne konsulenter og tidligere spillere, har styret full tillit til sportslig ledelse med Torgeir Bjarmann og Eirik Kjønø. Disse får full støtte for sine planer for at Stabæk skal nå sitt mål om opprykk i 2022-sesongen. Og gled dere: Om kort tid kommer det ærlige en til en-intervjuer med Torgeir og Eirik, og da skal disse få fortelle om planene for årets sesong.

Evalueringsprosessen er ennå ikke avsluttet når det gjelder eventuelle organisatoriske endringer i samarbeidet mellom styrene og administrasjonen mv. Jeg har stor tro på at når styrene, administrasjonen, trenerne og spillerne drar i samme retning, så vil 2022 bli en sesong som alle vi som er glad i Stabæk, kan se frem til med store forventninger, avslutter Koch.

- Stabæk Fotball

Annonse fra Obos-ligaen: