Fyrverkerisalg på Nadderud - velkommen 2022!

Vår supportergruppe, som senest under siste seriekamp i Skien viste fantastisk støtte, solidaritet og utholdenhet, ofrer igjen og generøst fridager og høytid for klubben de elsker.

Annonse:

- På'n igjen, ja, sier Johan Haavik, som sammen med Vilde Rønneberg påtar seg hovedansvar for fyrverkerisalget i år igjen.

Det forventes storinnrykk til Nadderud stadion i romjulen. I tillegg til at Stabæk Support selger fyrverkeri fra Svea av ypperste kvalitet, er det ellers få andre utsalgssteder i Bærum i år.

Takker for støtten

- Færre har søkt om løyve i år, muligens fordi det virker som Bærums-folk gjerne vil støtte idretten og dermed handle hos oss. I 2020 omsatte vi for 1,2 millioner kroner - det er helt vilt, egentlig. Vi solgte for 120.000 kroner mens vi pakket ned etter stengetid siste dag. Det hadde vært gøy å slå den i år, sier Johan.

Vilde er selvfølgelig helt enig, selv om det betyr vanvittig travle dager.

- Enten Johan eller jeg må være tilstede i åpningstiden, det er vi som har kurs som må til for å kunne selge fyrverkeri. Det gjør selvfølgelig romjulen til en ekstremt travel tid, men det er jo så gøy også!

Dugnad

Vilde jobber i barnehage, og har hatt tøffe tider på jobben i det siste.

- Med vannkopper og omgangssyke i tillegg til corona blir det heftige dager. Allikevel gleder jeg meg til å bruke noen fridager i romjulen på fyrverkerisalg. Det er veldig hyggelig å samle oss som jobber med dette fra Stabæk Support også utenfor sesong. Masse trøkk og energi i denne dugnaden!

Vilde har vært med i SS siden 2012, og det er hennes 8. år med fyrverkerisalg.

- Første gang jeg var med trodde jeg at jeg at jeg sa ja til å kjøpe fyrverkeri, ha ha - dermed satt jeg i fella. Men dette er i første rekke gøy, med masse hyggelige kunder -  og vi gjør det jo for klubben vår, sier Vilde, som fremdeles slikker sårene etter den tunge turen hjem fra Skien.

Og nyttårsfeiringen da, Vilde?

- I fjor la jeg meg i badekaret. I år? Vi får se!

Hjertelig velkommen til hjelpende hender!

Johan og Vilde tar imot frivillig hjelp med åpne armer.

- Alle hjelpende hender ønskes varmt velkommen til en økt for klubben vår. Vi trenger folk til å bære, stable, selge eller til bare å spre glede. Og jeg lover at vi har det gøy underveis, de fleste kommer igjen for å hjelpe til år etter år, klare for mer moro, sier Johan.

I tykt og tynt

Daglig leder i Stabæk Fotball, Jon Tunold, er takknemlig for innsatsen Stabæk Support legger ned for klubben.

- Jeg er imponert over den dugnadsånden som Stabæk Support viser i romjulen. Når vi vet at flere bruker av feriedagene sine for å bidra til klubben de følger i tykt og tynt, må jeg si det varmer et blaatt hjerte. I et møte med de som organiserer dette salget har vi blitt enige om at overskuddet fra salget skal øremerkes til særskilte tiltak i klubben. Hvilke tiltak dette er, vil klubben og Stabæk Support bli enige om i forkant av sesongen.

 

Velkommen, 2022!

Det er muligens unødvendig - man venner seg til det utroligste - men for sikkerhets skyld; husk munnbind, det er dessverre fremdeles et godt råd. Hvis det er noe vi har lært i 2021 er det vel smittevern, og det følges godt opp på fyrverkeriutsalget. Og så er det alltid lurt å være tidlig ute. La oss sende 2021 inn i historien og ønske 2022 hjertelig velkommen med fargerike smell!

ÅPNINGSTIDER:

  • ONSDAG 29. DESEMBER KL. 12-20
  • TORSDAG 30. DESEMBER KL. 10-20
  • FREDAG 31. DESEMBER KL. 10-18

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: