G12 med knallsterk prestasjon på NTF Elitetiltak!

Årets siste elitetiltak er gjennomført, og det ble spilt på hjemmebane for Stabæk G12. Totalt var det 20 lag som deltok, og Stabæk stilte med to lag, Stabæk Hvit og Stabæk Blå. Det endte med første og andre plass i sine respektive grupper!

Annonse:

Stabæk Hvit

Dag 1:

Stabæk Hvit - Godset (5-4seier)

På stillingen 5-1 så eksperimenterer vi med noen ulike posisjoner som straffer seg, Godset hever seg mot slutten og pynter på resultatet. Det ender likevel med 3 poeng til Stabæk hvit, og en god start på tiltaket.

Stabæk Hvit - Viking (5-2 seier)

Veldig god prestasjon mot et godt G12-lag. Havner under 1-0 på et klart offsidemål, gutta håndterer situasjonen. I høyt press er vi desidert best av alle lag på tiltaket, vinner ballen sentralt og får mange gunstige situasjoner.

Dag 2:

Stabæk Hvit - Brann (7-0 seier)

På dag 1 er vi gode i høyt press men burde vært mye flinkere i frispilling bakfra, det får vi rettet på mot Brann og dette er nok den beste kampen vi har spilt noen gang, fullstendig overlegne mot et godt lag.

Stabæk Hvit - Bodø/Glimt (3-1 seier)

Ser at nivået synker noen prosent siste kampen, spesielt i høyt press. 1-1 til 40 min, vi scorer 2 mål siste 10 og ender som gruppevinnere i gruppe 1!

Stabæk Blå (blanding mellom noen fra akademiet og gruppe 2, pluss eksterne)

Dag 1:

Stabæk Blå - Grorud (11-0 seier)

En bunnsolid åpning av Stabæk Blå! Dominerer stort i alle spillets faser.

Stabæk Blå - Mjøndalen (9-3 seier)

Veldig god match av en nykomponert tropp. Mange som får vist frem ferdighetene sine.

Dag 2:

Stabæk Blå - Odd (5-1 seier)

Igjen en veldig god match, og samspillet er godt til tross for mange som sjeldent spiller sammen.

Stabæk Blå - KFUM (3-7 tap)

Vi slipper inn 3 mål på 4 min i første omgang. Andre omgang mye bedre men fortsatt en del hakk under forventet. Dette kombinert med noen mistenkelige mål for KFUM så ble det dessverre ikke 8/8. Det ender likevel med en imponerende 2. plass i gruppa bak KFUM.

Vi retter en stor takk til alle besøkende klubber som gjorde dette til en god fotballhelg. En stor takk også til junior spillerne som stilte opp som dommere.  

Annonse fra Eliteserien: