Gatelaget fortsetter å imponere

Stabæks gatelag gleder seg alltid til turen til Hamar for å møte "Kamma", men denne gangen skapte rykter om et kraftig forsterket Hamar-lag litt uro i troppen.

Annonse:

Egentlig var det vel ikke spillerne som var mest bekymret - de Blaa har vært solide i høst og selvtilliten er høy. Mer bekymret var nok noen av de litt eldre frivillige i Stabæks støtteapparat - navn nevnes selvfølgelig ikke!

Tom Jacobsen i trenerteamet

Ryktet gikk imidlertid i at "Kamma" hadde godt over 20 mann på trening, og at trenerstaben var forsterket med fotballegende Tom Jacobsen. Helt klart godt nytt for "Kamma" og Hamar, begge deler. 
Det skulle imidlertid vise seg at verken kvantitet på spillersiden eller kvalitet på trenersiden var nok til å banke våre Blaa gutter. Sluttresultat 2 - 8 sier sitt. Og igjen ser vi at det å greie å stå sammen som et lag hele veien gjennom kampen, er helt avgjørende. Spesielt når kampene blir tøffe og kommer tett. Slitne spillere mister lett fokus på lagspillet og vil gjerne gjøre ting selv. Men på Hamar var det bra trøkk, godt samspill og riktig fokus hele veien. Bra, gutta! Det førte til en velfortjent og deilig lagseier.

Enga og Fugla neste

Det blir helt avgjørende å greie å gjenta dette i de to forestående og siste matchene for sesongen - hvor tøffe Enga og Fugla venter.

Støtteapparat og Gatelaget vårt takker for en finfin Hamar-tur, og vi greier ikke å la være å ta med noen veldig hyggelige og varmende sitater fra kampen, skrevet av HamKam-trener Kai Kristiansen, publisert på hamkam.no.

"Å få juling av Stabæk har aldri vært noe å skamme seg over"

"På Børstad var nok en gang den sympatiske og fotballkloke gjengen fra Nadderud bedre enn hjemmelaget, men Kamma klarte å bruke kampen til å bygge karakter og samhold. Det er sterkt! Mål preger ikke bare kamper, det preger også fotballspillere til de grader. Å slippe inn mål er bare gørr, men å score selv er som et vakkert eventyr. Da Morten reduserte til 2-8 sju minutter før slutt var lagkameratene for slitne til å juble sammen med målscoreren. Og siden dommer Espen Berntsen var den som var tettest på målscoreren, vurderte tilsynelatende Morten om han skulle kaste seg rundt halsen på dommeren. At han valgte å juble alene ødelegger ikke bildet av at scoringer er utelukkende vakkert, avslutter treneren sitt herlige kampreferat fra kampen mellom "Kamma" og Stabæk."

Vi i Stabæk takker for en finfin kamp og spesielt for veldig varmende ord fra vertskapet.

Neste match for Gatelaget vårt er onsdag 20. oktober klokken 11.30 på kunstgresset ved Brakka. Alle er selvfølgelig hjertelig velkommen til å komme og heie!

 

Annonse fra Eliteserien: