Gatelaget fremdeles ubeseiret

Stabæk og Fredrikstad har hatt mange tøffe bataljer opp i gjennom, og kampen på Nadderud sist uke ble nok en "rysare"!

Annonse:

- Vi visste det ville bli tøft denne høstdagen også, men nå hadde vi heldigvis nok spiller - egentlig nesten for mange, men det kommer vi tilbake til, sier oppmann og frivillig for laget vårt,  Stein Johansen.

Tung start

Stabæks gatelag kom litt skjevt ut,  og 0 -1 trillet inn etter bare fem minutter. Men trener Johannes manet til ro og fornuftig spill. Gullkorn som "La ballen gå og god bevegelse" pleier å funke på alle lag, så også for Stabæks gatelag, og vips så var 0 - 1 snudd til 3 -1 etter flott spill og lekre scoringer.

Kamp om spilletid

- Da var det at fornuften sviktet, forteller Johansen. -  Tidvis var det like mye temperatur blant spillerne på benken som det var på banen - alle ønsket seg mest mulig spilletid. Det er jo positivt, men ikke alltid like konstruktivt - ref. dette med for mange spillere. Da var det godt å ha en meget god dommer Massimo, som var avgjørende for at det ble en veldig gøyal andre-omgang.

Mens Stabæk var absolutt det beste laget i første omgang, var FFK bedre og ikke minst mer effektive i andre. Dermed endte kampen 4 - 4, og med litt mat og en god samtale var alle fornøyde og ikke minst gode venner igjen.

Sånn skal det være!

Annonse fra Eliteserien: