Gatelaget klare for finale!

Onsdag klokken 12.00 spiller vårt gatelag første av to finalekamper i Østlandsmesterskapet på kunstgresset ved brakkene. Motstander er Odds Ballklubb. Møt opp og hei gutta frem til seier!

Annonse:

Oppladningen til finalerunden startet rimelig trådt for vårt seiersvante gatelag, og ikke minst for støtteapparatet og oppmann Stein Johansen.

Manglet keeper

- Et av spenningsmomentene ved å holde på med gatelaget, er om det kommer nok spillere til kampene. 

Stein og resten av teamet rundt Stabæks gatelag mente de hadde god kontroll på det aller meste før kampen mot Lillestrøm på Åråsen sist fredag.

- Bortekamper er skumlest i forhold til mannskap, men vi følte oss trygge på at vi hadde fullt mannskap og vel så det. Men så dukket ikke keeper opp.

Auda! Det er jo en relativt viktig brikke på laget.

- Vi er jo klare for det meste, sier Stein og ler. - Det ble innledningsvis en jevnere kamp enn det vi hadde forventet - naturlig nok. Men selv da vi lå under med et mål underveis i kampen, så trener- apparatet relativt rolige ut. Og i takt med at temparaturen hos motstander LSK steg ute på banen da Stabæk tok mer og mer over, sank pulsen tilsvarende hos oss på benken.

Snudde kampen

- 2-1 - ledelse til LSK ble snudd til 2-5 og seier til Stabæk, og kampens høydepunkt var utvilsomt da Tran spilte fri Michael med en elegant vipp. Tran er lagets toppscorer og foretrekker vanligvis å score selv frem for å overlate det til andre, det jo slik man blir toppscorer. Men Tran kan jammen servere flotte innlegg også, sier Stein Johansen og smiler bredt.

De har levert igjen, dette fantastiske gatelaget vårt, og denne gang til og med uten sin faste keeper. I tillegg holder de løfter. 

- Herlig å være klare for finalen i Østlands-mesterskapet - som vi har lovet. Vi sees på Nadderud og Tobbebanen onsdag 12.00!  Alltid. Uansett

Annonse fra Eliteserien: