Gatelaget på Sørlandstur

Gatelaget på fantastisk treningsleir i Grimstad

Stabæks Gatelag forbereder høstsesongen i idyliske Fevik, omgitt av blaatt hav og blaa himmel. Bedre blir det vel neppe.

Annonse:

- Treningsleir er helt suverent, dette vil vi gjerne ha mer av!

Pavlo og hans tretten lagkamerater nyter virkelig sørlandssommer og et  treningsopphold som er gjort mulig av penger fra salget av Emil Bohinen, samt A-lagsguttas bot-kasse. Penger som giverne selv øremerket nettopp til Gatelaget vårt.

Pavlo avgir fersk rapport fra strålende treningsleir.
Pavlo avgir fersk rapport fra strålende treningsleir.

- Vi bor på kjempehyggelige Strand Hotel Fevik, og her er sjøen deilig og varm og maten veldig god. Med to treningsøkter per dag de første dagene, og to treningskamper i dag er dette opplegget helt perfekt. Treningsområdet er også veldig bra, sier Pavlo - strålende fornøyd.

Gutta jobber godt med både fysikk og teknikk.

- Treningsanlegget her er glimrende, nå gleder vi oss til å møte Gatelagene til Jerv og Start, jeg går for minst tre-måls-seier mot begge, sier Pavlo med ett godt glis.

 

Berømmer vertskapet - og teamet rund laget

Espen Lindmark, som har administrativt ansvar for Gatelaget, nyter også dagene i Fevik, sammen med resten av teamet rundt laget. 

- Jeg er evig takknemlig for det flotte og velsmurte frivillighetsteamet. Didrik Westly som kombinerer å være hjelpetrener med å bistå rundt utstyr. Morten Muller som ruler i «matrikkskapene» og Stein buss som gjøre det lettere for alle å komme seg til og fra trening. Også nestor Johansen, da - teamets mentor og altmuligmann.

Vertskapet får også velfortjente skryt.

- Her er alt fryd og glede! Vertskapet her er fantastisk! Vi er så takknemlige for at vi får låne IL Express sin splitter nye treningsbane. Vi kan bare si tusen, tusen takk til idrettslaget og til vårt vertskap på Strand Hotel Fevik, som sammen har sørget for et fantastisk opphold for oss.

Ned- og opptur

Treningsleiren ble avsluttet i dag, med to kamper mot lag som ikke har møtt hverandre tidligere. Trener og lagleder Stein Johansen måtte melde om et sviende nederlag i første kamp.

Tap skal svi
Tap skal svi

- Det ble et tungt 2-0 tap mot Jerv, ja - vi greide ikke helt å spille ikke vårt spill, og da ble det tungt. Men dette er en del av gamet, å takle også tap - her har vi litt å jobbe med. I dag taklet gutta dette ved å reise seg etter nederlaget og gi alt i en kamp de til slutt vant 7-1.

Gode treninger med bra trøkk over tid ledet av en fremoverlent og aktiv trener Johannes Bech, ser ut til å bære frukter inn mot Østlandsligaen som starter den 15.9

- Vi har hatt det fantastisk morsomt disse dagene, humøret har vært på topp, og det er utvilsomt en sliten gjeng som skal hjem i kveld.

Stein forteller om aktiviteter fra 09.00 til 22.00 hver dag i tre dager.

- Jeg merker det godt selv, jeg! Men jeg må si at laget vårt består av en gjeng veldig gode fotballspillere. Jeg har holdt på med dette i syv år, og det er både krevende og veldig, veldig givende. Noen ganger lurer jeg riktignok på hvor takknemligheten tar veien, men stort sett

Prima coaching!
Prima coaching!

oppfører laget seg eksemplarisk. Og vi har det veldig mye gøy sammen. For meg er også Espen Lindmark en solid støtte - raus, god og hjelpsom som han er.

Velkomment frafall

Den samme Lindmark opplever for tiden ekstra mye glede rundt Gatelaget vårt.

- Vi har hatt en veldig fin gjeng gjennom hele koronaperioden og kommet tett på hverandre. Det er positivt og gledelig. I tillegg er det stadig sjeldnere vi er full tropp nå, og i vårt tilfelle har det en gledelig årsak; stadig flere av spillerne våre er i jobb, avslutter Lindmark fornøyd.

Et mer velkomment og lovlig frafall skal man lete veldig lenge etter.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: