Gatelagsgutta feide Fredrikstad av banen

Det var to av Gatelagligaens kjemper som endelig fikk spille seriekamp igjen etter 575 dager med korona-pause. Det endte med 7-2-seier til Stabæk.

Annonse:

På en dag da tre av Stabæks heiteste lag var i aksjon, er det ingen tvil om at Gatelaget var mest fornøyde med egen prestasjon. A-lagsgutta greide uavgjort i Stavanger, mens A-lagsjentene fikk det ordentlig tøft mot VIF på vår egen gressmatte.

Ga jernet

Endelig var ventetiden over! Det var en spillesugen gjeng som tok i mot gjestene fra Fredrikstad, og vertskapet var ikke videre gjestfrie. Selv om Østfoldingene ga jernet og fullførte kampen med både humør og innsats, fikk de virkelig føle hvordan det er å møte en herlig gjeng kampsultne bæringer.

Det er ingen tvil om at en fantastisk jobb er blitt utført av gutta selv og "gjengen rundt laget", anført av en alltidsnærværende Espen Lindmark. Gatelaget vårt har jobbet i herdig med å opprettholde aktivitet, holde kontakt med gjengen og ikke minst bygge lag.

Gamle kjente

Fredrikstad hadde etter sigende klart seg greit gjennom pandemien de også, og det var ingen tvil om at alle gutta syntes det var superhyggelig å treffe gamle kjente igjen.

Spillemessig var det overhodet ikke noe kalveslipp, her var det struktur, presisjon og  super lagånd fra første stund. Lekent spill,  godt humør og masse mål - akkurat slik vi vil ha disse herlige oppgjørene mellom Stabæk og Fredrikstad.

Kameratskap

Gutta gikk slitne og smilende av banen med 7-2 seier, og det kunne blitt mye mer. En strålende Fredrikstadmålvakt viste med all tydelighet at han hadde trent godt i den vanskelige tida.

Så hovedbildet lyver overhodet ikke; bare store smil og godt kameratskap etter matchen i sola på kunstgresset. Det blir ikke bedre. God sommer, gutta! Og hold på formen.

Annonse fra Obos-ligaen: