Gaute Larsen

Gaute Larsen gjør comeback

Vender tilbake til Stabæk som juniortrener og teknisk direktør for akademiet. - En fantastisk signering, sier sportssjef Inge André Olsen.

Annonse:

Gaute Larsen var i Stabæk fra 1998 til 2004 - og gjør nå comeback i klubben i Toni Ordinas' gamle rolle som trener i NTG/Stabæk. 

- Det er en mer rutinert, erfaren og reflektert mann som nå er tilbake, sier Larsen til Stabak.no. 

Bio:

Gaute Larsen
Født: 24.12.1961 (54 år) 

Trenerkarriere: 
Ullern: 1992-1996
Bærum SK: 1997
Stabæk: 1998-2004
Odd:  2004-2007
Asker: 2008-2012
Bryne: 2012-2016

54-åringen dro fra Stabæk til Odd, og har også vært innom Asker og Bryne før han nå igjen blir å se i korridorene på Nadderud. 

- Hvordan skal du sette ditt preg på vårt juniorlag og akademi? 

- Jeg skal være meg sjøl og samtidig være ydmyk overfor den jobben som er gjort her over tid. Jeg vet hva som kreves og vil utfordre de unge spillerne og jobbe sammen med dem og de andre trenerne sånn at flest mulig kan løpe ut på gresset her som a-lagsspillere, sier Larsen og skuer utover Nadderud stadion. 

Larsen gleder seg til å ta fatt på jobben med å dyrke frem unge, lokale spillere som kan bli modne for spill på det øverste nivået. 

- Det er mange aldersbestemte landslagsspillere i Stabæk. Råmaterialet er veldig spennende.

Sportssjef Inge André Olsen mener Larsen passer perfekt til rollen. 

- Det er en fantastisk signering. Alle egenskapene vi har lett etter, tror jeg vi får med Gaute. Han vil tilføre oss mye og utfordre oss på en del områder som vil gjøre oss bedre, sier Olsen. 

- Vi kjenner Gaute godt og han passer perfekt inn i modellen og tankesettet vårt med tanke på hvordan vi ønsker å utvikle spillere. Siden han var hos oss sist har han fått masse erfaring fra toppfotballen gjennom både Tippeligaen og OBOS-ligaen, og han har vært i klubber som har fått frem gode og talentfulle spillere. 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: