_F8A0436

GIR LANGHUS 100 000 KR I GAVE: - Helt fantastisk

Stabæk Fotball gir 100 000 kr som et økonomisk bidrag til Antonio Nusas barndomsklubb.

Annonse:

Daglig leder Jon Tunold og toppspillerutvikler Gaute Larsen var i dag på Langhus idrettspark for å overrekke en sjekk til verdi av 100 000 kr til Langhus Fotball.

- Dette er jo stedet hvor Antonio vokste opp og det stedet hvor han utviklet seg til en god fotballspiller i barndomsårene. Når Antonio går til en stor klubb og det tilfaller penger til Stabæk, så syns jeg også det er viktig at det tilfaller penger til den klubben som har vært med utvikle han som ung spiller.

- Vi håper dette er noe som kan bidra til noe positivt i Langhus Fotball, fortsetter Tunold. 

Hovedpersonen med på besøk

Antonio Nusa har fått fri til å reise hjem i landslagspausen og var selv med for å overrekke gaven. På treningsfeltet fikk han også hilst på flere gamle kjente. 
- Jeg vokste jo opp her. Det er umulig å telle hvor mange timer jeg har vært her.

Nusa ønsket å bruke anledningen til å takke sine tidligere trenere. 
- Henrik, Dag og alle Langhus-trenerne som var her når jeg spilte her, de hjalp meg veldig mye før jeg tok steget til Stabæk. 

Nå har 16-åringen vært i Club Brugge i litt over to måneder. Han forteller om en ny hverdag hvor det spesielt er én ting han er glad for å slippe. 
- Største forskjellen er at selv om jeg er yngstemann, så slipper jeg å rydde utstyret etter trening. Det er det andre som gjør nå. Jeg måtte gjøre det i Stabæk - og det er ikke gøy, sier Nusa med et glimt i øyet. 

- Helt fantastisk 

Nestleder i Langhus Fotball Inger-Lise Klevset var storfornøyd med bidraget og for å få besøk av Nusa. 
- Vet du hva? Det er helt fantastisk. Jeg er så glad for at Antonio kunne ta seg turen hit. Så han også kan vise våre spillere her på Langhus at det faktisk er mulig.

- Og så er det selvfølgelig hyggelig at Stabæk gir en gave tilbake til oss. Det skal vi bruke på å gjøre det bedre for barn og unge på Langhus. Vi skal favne de som ønsker å spille fotball for å ha det gøy, men også de som ønsker noe mer - som Antonio.

- Det her kommer veldig godt med og vi skal bruke det veldig fornuftig til glede for alle som er i Langhus.
 

 

Antonio Nusa og Gaute Larsen har tilbrakt mange timer sammen på vei til og fra Nadderud.
Antonio Nusa og Gaute Larsen har tilbrakt mange timer sammen på vei til og fra Nadderud.

Utviklet et vennskap

Nusa ønsket også spesielt å takke toppspillerutvikler i Stabæk, Gaute Larsen. Larsen har kjørt og hentet Langhus-gutten frem og tilbake til trening mange ganger det siste året.

- Jeg fant veien hit for å si det sånn, forteller Larsen og ler. 

- I min rolle i klubben så har jeg vært tett på Antonio over lang tid. Han begynte å hospitere med A-laget i mars og så gjorde han det så bra at han ble der hele tiden.

Det førte til at Larsen måtte kjøre litt mer enn planlagt. Etterhvert ble han såpass lei av å kjøre selv at han også lot Nusa øvelseskjøre. 
- Vi kunne jo ikke bare prate fotball, så det ble en del prat om andre ting også. Vi har utviklet et godt vennskap. 

- Noe av det som kjennetegner de som blir gode i så ung alder er at de lærer veldig fort. Det er Antonios store styrke syns jeg.

Vår toppspillerutvikler har selv vært å besøkt Club Brugge og sett på forholdene. Han er imponert over fasilitetene og rammebetingelsene Nusa nå har. 

- Det er en tøff hverdag, men jeg vet at Antonio kommer til å håndtere dette veldig bra. 

 

Hør fra Antonio Nusa og Gaute Larsen her

 

Annonse fra Obos-ligaen: