Gjenvalgt styreleder: - Mye å være stolt over

Espen Moe går løs på en ny toårsperiode som styreleder i Stabæk Fotball. Og han drømmer om at klubben igjen skal kjempe om medaljer.

Annonse:


Espen Moe fortsetter som styreleder i Stabæk Fotball også de to neste årene. 

- Det er hyggelig å bli gjenvalgt, at noen har tillit til meg og synes jeg gjør en ok jobb. Jeg gleder meg og synes dette er morsomt, sier Moe til Stabak.no.  

Og i neste periode er det det spesielt en ting styrelederen ser frem til  - og det er første spadestikk og veien mot nye Nadderud stadion.

- Fremover blir det veldig spennende å få på plass en ny stadion. Det er helt nødvendig for oss, og nå er vi i gang, sier Moe.  

- Flinke folk

Stabæk er eneste toppklubb i Norge som har et herre- og damelag, hvor begge er organisert i samme klubb, og der begge også spiller på øverste nivå. I tillegg har vi et av de beste akademiene i Skandinavia og kan skilte med flest landslagsspillere i Norge de siste årene. 

- Vi gjør mye riktig. Det er mange flinke folk som jobber i Stabæk, og uten dem hadde vi ikke vært der vi er i dag. Det skal vi være stolte over, sier Moe. 

Men det er ingen hemmelighet at økonomien i klubben har vært anstrengt. Nå håper styrelederen de seks siste årene at fremtiden vil gi større handlingsrom. 

- Min store drøm er at vi skal få litt bedre økonomi, slik at vi kan ha en buffer og litt mer penger enn i dag. Vi har kontroll, men vi vil gjerne ha litt mer pusterom. Og det gjør også at vi kan ha litt større ambisjoner for de neste årene. Det skal vi jobbe knallhardt for, sier Moe. 

Drømmer om nye medaljer

Og Moe, som nylig fylte 60 år, drømmer om en ny storhetstid på Nadderud - og at klubben igjen skal sanke trofeer både på dame- og herresiden. 

- Drømmen er at vi får et herrelag som etablerer seg på øvre halvdel. Det samme gjelder for jentene, at vi klarer å utvikle egne spillere som gjør at vi kan være på øvre halvdel over tid. Er vi der, vinner man i ny og ne. 

- Det hadde vært litt kult å toppe bronsemedaljene vi har fått de siste årene med nye medaljer av enda edlere valør, sier Moe.   

Annonse fra Obos-ligaen: