Gjett om vi ble overrasket da banken ringte!

Vår generalpartner, SpareBank1 Østlandet, har gitt en sjekk pålydende 400.000 kr. til klubbens breddeavdeling. Midlene sikrer aktiviteten for våre barn og unge i tiden fremover.

Annonse:


Sjekken ble overrakt av tidligere Stabæk-spiller og nåværende Key Account Manager i SpareBank 1 Østlandet, Tommy Stenersen, på Nadderud mandag ettermiddag. 

- Dette er en kjærkommen gave som sikrer aktiviteten for våre barn og unge i tiden fremover, sier Nikolai Lunde i Stabæk Fotballs breddeavdeling.

- Det er i slike tider det er godt å ha solide samarbeidspartnere. Overraskelsen, og ikke minst gleden var stor når vår kontaktperson i banken ringte for å høre hvordan det sto til med oss, og det viste seg at banken ville gi oss en ekstraordinær gave for å hjelpe oss i gang etter Korona. Fra før har vi jo en samarbeidsavtale som sikrer oss et sponsorbeløp, og nå har vi altså fått en gave i tillegg. En stor takk til SpareBank 1 Østlandet og Tommy Stenersen. Vi lover at disse pengene kommer godt med i en vanskelig tid og at de skal brukes til beste for hele klubben, avslutter Lunde. 

Annonse fra Eliteserien: