Godt Mot-møte på Borgen Ungdomsskole

Latter og spørsmål satt løst, da 80 nysgjerrige åttendeklassinger og tre kloke fotballspillere fant tonen en mørk novemberdag i skolens gymsal.

Annonse:

De var nok litt spente på hva Stabæk-spillerne Melissa Bjånesøy, Steinar Strømnes og Peder Vogt egentlig ville by på. Kom denne samlingen til å bli litt klein? Skulle det snakkes mye om triste og vanskelige ting, eller ville det bli mest fotballprat, kanskje?

Det siste hadde nok en del av ungdommene satt pris på, men allikevel var det musestille og fullt fokus da Steinar snakket om hvor viktig det er å se hverandre, å hilse ordentlig, og å inkludere alle i denne hilsingen. 

At de bedrev håndhilsing pluss, det vil si med både hånd og knoker mot knoker, hver morgen i garderoben på Nadderud, så det ut til at elevene likte. Alle har jo kjent på spenning og usikkerhet før første møte med nye lag- eller klassekammerater. Da betyr det mye å møte noen blikk og å få noen ordentlige håndtrykk.

Da Melissa delte hvordan det var å plutselig være utenfor venninnegjengen, var det nesten så det ikke ble pustet på tre minutter. Og da Peder kastet utfordrende påstander ut i gymsalen, reagerte gjengen både med latter og høylytte meninger. Det er så herlig med ordentlig respons fra elevene!

Og selvfølgelig ble det litt fotball. Holde-ballen-i-lufta, tre blanda-lag, god stemning og enda bedre prestasjoner. Det var så våre egne proffer så vidt fikk låne ballen.

Bra, Borgen! Og tusen takk for oss, det var en fornøyelse. Og takk til Mot og Sverre Reder for finfint opplegg.

Annonse fra Eliteserien: