- Gøy å få teste oss mot Norges beste lag

I kveld møtes topplagene i 1. Divisjon og Toppserien til kvartfinale i cup'en på Nadderud stadion.

Annonse:

Vålerenga kunne tatt seriegullet med seier mot Lyn sist søndag, men snublet i innspurten. Våre jenter lekte seg til seier 6-1 borte mot Fart, antagelig uten å slite seg helt ut og samtidig hatt det skikkelig gøy.

Slikt gir både energi og og godfølelse inn mot onsdagens kamp. 

- Vi skal utvilsomt trøkke til og bruke fordelen med hjemmebane og gressmatte for alt det er verdt, sier hovedtrener Per Inge Jacobsen.

- Vålerenga er selvsagt skyhøye favoritter, men vi kommer fra sesongens beste periode, så hvis VIF gir ved dørene er vi mer enn klare til å ta imot.

Jacobsen har selvfølgelig studert onsdagens motstander med lupe, og vet at vi møter et solid mannskap på alle plasser, og et lag som skaper mye. Og noen svakheter har han også funnet.

- Jobben vi gjør defensivt blir veldig viktig, og jentene er selvfølgelig toppmotivert for denne kampen. Vi har hatt en fin utvikling gjennom hele sesongen, vi kan hvile nøkkelspillere inn mot cupkampen, og vi har stor konkurranse om plassene på laget. Vi gleder vi oss veldig til en sen kveldskamp i høstmørket, flomlys og duggvått gress!

 

Annonse fra Obos-ligaen: