Gull til Gatelaget!

Første seriefinale på Nadderud sist torsdag endte uavgjort 4-4 mellom Stabæk og Odds Ballklubb. Mandag hentet gutta pokalen hjem etter en rysare av en returkamp i Skien.

De var mer enn klare for endelig å få avklart hvem som er det beste laget i Østlandsligaen i 2021, både spillere og støtteapparat.  Etter 4-4 i første finalerunde, i en kamp Odd ledet 4-0 før våre blaa begynte opphentingen, var det en skikkelig spent og tent gjeng som reiste til Skien mandag formiddag.

Vel fremme på stadion ble spillere, trenere og resten av Stabæks støtteapparat møtt av en høylytt sort-hvit supportergjeng som virkelig tro til for hjemmelaget, forteller oppmann Stein Johansen.

To gode lag

- Det var skikkelig trøkk, og denne gangen lot vi oss ikke bli spilt lave, men gikk i stedet rett i strupen på Odd. Etter halvspilt første tok vi også ledelsen 1 - 0. Det ble en flott omgang med veldig godt spill fra begge lag, men den kunne endt bedre for vår del. På tampen fikk Odd lirket inn en utligning og dermed var vi like langt.

Annen omgang ble i overkant spennende syntes nok  både publikum og støtteapparat. Stabæk gikk opp i ledelse 2-1 og hadde seier'n i lomma helt til Odd utlignet på overtid av overtiden. Hvilken rysare!

Avgjort på straffer

Dermed skulle det hele avgjøres med straffespark-konkurranse. Den endte 5-5, og fremdeles sto lagene likt i målprotokollen.

- Det gikk med noen negler før og under en- mot en-duellene, forteller Stein.

-  Da Stabæk scoret sikkert på straffe nummer tre og Odd blåste sin tredje over mål brøt jubelen løs blant de blaa! Fremdeles ubeseiret i årets Østlandsliga og og faktisk helt uten verken gule eller røde kort - det er imponerende!