g2009

Gullgutter i G14: Slo Enga og ble kretsmestere

Årets sesong var en utrolig spennende reise for G14.

Annonse:

Sesongen begynte noe utfordrende med tøffe kamper. Men etter hardt arbeid og dedikert innsats gjennom våren, snudde vi trenden.

I finalen i Oslomesterskapet i høst, møtte vi Vålerenga på Valhall. Alt var duket til en storkamp mellom to gode lag. Supportere på sidelinjen slå på stortromma, og heiet guttene frem!

Stabæk vant 2-1 og sikret dermed førsteplassen i Oslomesterskapet! 

Våre gutter imponerte stort. De blå tok en tidlig 2-0 ledelse takket være straffemål fra Magnus Melby og en solid avslutning i det lengste hjørnet av Ivar Knappskog.

Vålerenga ga imidlertid ikke opp og klarte å redusere til 2-1 rett før pause. Til tross for det harde presset klarte Stabæk å holde hodet kaldt og forsvarte den knappe ledelsen til siste fløytesignal. Denne sliteseieren viser virkelig lagets karakter og utholdenhet. Stor ros må også gå til treneren Daniel og støtteapparatet for deres arbeid med å forberede og motivere spillerne. Gratulerer til Stabæk Gutter 2009 med denne velfortjente seieren og tittelen som kretsmestere.

Nå starter vi planlegging til neste sesong. Det er ingen tvil om at vi skal bygge videre på det gode vi har oppnådd til nå.

thumbnail_image5.jpg
g2009-2.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: