GUTTA PÅ PAINTBALL: - Samhold gir poeng

En annerledes torsdag med foredrag fra Ingebrigt Steen Jensen og paintball.

Annonse:

Forrige torsdag hadde A-lag Herrer en dag med fokus på litt andre ting enn det rent fotballfaglige. 

Ingo i sitt ess
Ingo i sitt ess

Først kom Ingebrigt Steen Jensen på besøk for å gi spillerne et lite foredrag om Stabæks historie.

- Jeg skal snakke med Stabæk-spillerne om klubben deres. Hvilke verdier og historier vi har, hvor mye rart vi har gjort, hvor mye vi har fått til og hvor mye vi har driti oss ut. Mange har bare vært her noen måneder og noen vokst opp i helt andre land. 

- Det kan bli en dritthøst. Det kan bli en kjempefin høst. Det kan være en høst nesten uten folk på tribunen. Eller så kan det være en høst med nesten "sjåka" fulle tribuner fordi Stabæk betyr noe for oss og vi har lyst til å hjelpe dem og heie dem frem, selv om de ligger dårlig an og av og til spiller dårlig. I likhet med veldig mye annet i livet, så blir den akkurat sånn som vi gjør den. Og det er litt deilig for da er vi liksom ikke prisgitt skjebnen eller ett eller annet. Det er vår entusiasme, vår tro og vår innsats som kommer til å avgjøre.

 

Se video fra foredraget her: 


Så dro gutta videre på paintball i Asker. Jeppe Moe har tro på at sosiale initiativ kan bli viktig i høstens overlevelseskamp. 

- Jeg tror det er bra å få tenke på litt andre ting enn fotball, sa Jeppe Moe. 

- Samhold gir poeng og vi trenger poeng. Så da tenker jeg at det kan hjelpe veldig. Og så har vi fått ganske mye nye fjes nå. Og det å bli kjent utenfor garderoben og banen tror jeg vi har veldig godt av.

Se video fra paintball: 


- Det er for lett. Det er yngst mot eldst. Oliver er MVP (Most valuable player), sa Nicolas Pignatel før overtaket snudde totalt. 3-0 ble snudd til 3-4 til de eldste. Oppgjøret ble avgjort etter et heroisk løp fra vår keeper Marcus Sandberg. 

_F8A8737.jpg
Pignatel

 

_F8A8845.jpg
Matchvinner Sandberg

 

Annonse fra Eliteserien: