Hanche-Olsen solgt til KAA Gent

Andreas Hanche-Olsen har fått utenlandsdrømmen oppfylt.

Annonse:

Andreas Hanche-Olsen har fullført overgangen fra Stabæk til belgiske KAA Gent. 

- Jeg er stolt og veldig fornøyd. Det har vært en hektisk dag, men det var deilig å få alt i orden. Dette er en drøm. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer, sier Hanche-Olsen, som innrømmer at det er vemodig å ta farvel med Stabæk etter ti år.

Midtstopperen som fikk sin eliteseriedebut for Stabæk borte mot Lillestrøm i 2016, forlater Nadderud etter å ha spilt 127  kamper, noe som tilsvarer 11 000 minutter i den blå og mørkeblå drakten. 

- Det blir veldig rart å ikke skulle komme inn på Nadderud hver dag fremover. Jeg har vært i Stabæk i ti år, fem av dem på A-laget. Stabæk er en enorm del av livet mitt, og vil fortsatt være det. Jeg setter pris på klubben og alle i den, jeg må bare takke alle sammen for noen fantastiske år.

- Det har vært en stor ære for meg å være kaptein de siste sesongene. Stabæk har formet meg som spiller og som menneske, og har gitt meg et solid fundament som jeg skal bygge videre på, sier Hanche-Olsen.

Takk, Andreas, for dine helhjertede bidrag på banen, hver eneste gang du har trukket Stabæk-drakten over hodet. Vi er også svært takknemlig for at du har fylt kapteinsrollen på en utmerket måte, både på og utenfor banen.   

På gjensyn! 

 

Annonse fra Eliteserien: