Hanche-Olsen tilbake i trening

Tre uker etter at han ble overfalt, var Andreas Hanche-Olsen i dag tilbake på treningsfeltet.

Annonse:

Andreas Hanche-Olsen har vært sykemeldt i drøye tre uker etter at han ble overfalt på en T-banestasjon i Oslo. Mandag formiddag var han tilbake i trening igjen.

- Det var veldig deilig å være tilbake. Nå har jeg vært med på oppvarming og kjørt litt pasninger. Jeg hadde nesten ikke lyst til å gå av banen, sier en oppglødd Hanche-Olsen til Stabak.no.

19-åringen innrømmer at tiden etter overfallet har vært tøff.

- Det har vært frustrerende og tre ganske kjedelige uker. Den siste uken har det gått bedre, men jeg vet jeg må holde igjen og ta dette steg for steg, sier stopperen til Stabæks hjemmeside.

Saken fortsetter under videoen.


Omstendighetene rundt overfallet blir fortsatt etterforsket av politiet, og Hanche-Olsen vil derfor avstå fra å kommentere i detalj hva som skjedde den skjebnesvangre kvelden.

De siste ukene har han holdt seg helt i ro.

- Jeg har hatt vondt i hodet inntil for en uke siden, da slapp det taket. Nå føler jeg meg helt fin.  

Nå blir kunsten å holde igjen en meget spillesugen unggutt.

- I hodet mitt vil jeg litt for mye. Men jeg får hjelp av støtteapparatet til å holde igjen, så det skal ikke være noe problem, sier Hanche-Olsen.

Stabæk-lege Arne Røde er optimistisk på Andreas` vegne.

- Andreas har vært veldig disiplinert og motivert. Han hadde sine første treningsøkter i helgen og rapporterte tilbake veldig positive resultater.

Det medisinske apparatet har laget et program for Andreas og vil følge nøye med på utviklingen de neste dagene.

- Han får ikke lov til å begynne med ballspill og direkte kontakt med det første. Og han får ikke lov til å nikke ballen. Går alt etter planen, håper vi at han er tilbake i full trening om tre uker, sier Røde til Stabak.no.


Annonse fra Eliteserien: