Hat-trick-helt og festfotball i siste hjemmekamp

Vår egen danske dynamitt var i fyr og flamme da høstens store formlag i Eliteserien pulveriserte all motstand atter en gang

Mjøndalen lå svært utsatt til på tabellen før kveldens kamp og trengte en seier. Stabæk hadde allerede sikret plassen i Eliteserien.

Men da Stabæks supportere likevel strømmet til for å støtte de Blaa i den siste hjemmekampen i år, var rammene satt og motivasjonen på plass for Stabæk-spillerne.

Før kampen kåret også supporterne keeper Marcus Sandberg til sesongens viktigste Stabæk-spiller, og fra kampens første til siste minutt sang de av full hals.

Fra tribunen bidro de til å sette et fantastisk punktum på en fantastisk høst på Nadderud.

Saken fortsetter under bildet

75586127_2799534293430828_1129963530020192256_n (1)
LIV, LYD OG FARGE: Supporterne motiverte atter en gang Stabæk-spillerne til dyst

For Stabæk er høstens store formlag i Eliteserien. På formtabellen (siste fem kamper) lå Stabæk på første plass før denne kampen, og da hadde heller ikke et desperat Mjøndalen på poengjakt mye å stille opp med.

77353513_748067999042891_2857412914208309248_n (2)
VIKTIGSTE SPILLER: Supporterne kåret keeper Marcus Sandberg til den viktigste Stabæk-spilleren i 2019.

18 år gamle Kristoffer Askildsen scoret sitt første Stabæk-mål da han satte en retur i mål etter 18 minutter. Mjøndalen klarte likevel å utligne, og det stod 1-1 til pause.

Men i den andre omgangen våknet det råsterke, velfungerende kollektivet Stabæk har blitt under Jan Jönsson denne sesongen. Det tente lunten, og i løpet av omgangen skulle Mjøndalen få bryne seg på Stabæks danske dynamitt.

Kasper "hat-trick" Junker utløste jubelbrøl på jubelbrøl på Nadderud med sine tre scoringer, men ingen av dem kom som et resultat av noe solo-show:

Stabæk utspilte Mjøndalen i den andre omgangen med presise, knallharde pasninger langs bakken og et direkte angrepsspill. Intensiteten i forsvarsspillet var høy, og nivået over angrepsspillet rett og slett imponerende.

Og sånn innkasserer et formlag nok en trepoenger - denne gangen i siste hjemmekamp.

Vi ønsker våre fantastiske supportere hjertelig velkomne til flere slike kvelder på Nadderud i 2020.

Kampfakta under bildet

Kampfakta Stabæk-Mjøndalen 4-2

Eliteserien runde 29, Nadderud Stadion (3106 tilskuere)

Scoringer av:

18' Kristoffer Askildsen 1-0

22' Christian Gauseth 1-1

59' Kasper Junker 2-1

62' Kasper Junker 3-1

67' Tonny Brochmann 3-2

78' Kasper Junker 4-2