HENTER CANADISK MIDTBANESPILLER: - Gjort et solid inntrykk

Patrick Metcalfe har signert etter prøvespil og blir med det den første canadiske spilleren for Stabæk.

Annonse:

Canadiske Patrick Metcalfe er klar for Stabæk. 23-åringen hentes etter å ha spilt for Vancouver Whitecaps ut 2021-sesongen. Metcalfe har totalt spilt 19 kamper i MLS - den øverste ligaen i fotball i USA og Canada. 

Metcalfe har vært på prøvespill siden mandag forrige uke og har gjennom oppholdet imponert såpass at han nå får kontrakt. Han var også med på seieren mot Sandefjord i treningskampen lørdag. 

_F8A3967-2.jpg
Metcalfe var med på seier mot Sandefjord

Sportssjef Torgeir Bjarmann er glad for at Metcalfe nå har signert.
- Først scoutet vi han nøye på video. Så fikk vi muligheten til å få han hit på et prøvespill. Der har han gjort et solid inntrykk. 

Intervju med vår sportssjef om Metcalfe: 

 

Metcalfe er midtbanespiller og sier selv han liker seg best i 6er-rollen.
- Jeg ser på meg selv som en holdende midtbanespiller eller en indreløper, men jeg er allsidig og kan også spille i ulike roller i forsvar.

- Han er ballsikker. Kan roe ned spillet når vi trenger det, men har også pasninger fremover i banen. Også hadde han god omgang i kampen mot Sandefjord. Det har bare forsterket inntrykket vi hadde fra treningene. Jeg tror både trenerteamet, spillergruppa og og jeg er fornøyd, sier vår sportssjef.

Canadieren kommer på en treårskontrakt.
- Jeg håper han kan bli en bærebjelke og også en viktig spiller for Stabæk i eliteserien. 

_F8A4072.jpg

Patrick Metcalfe flytter for første gang vekk fra hjemlandet Canada.
- Jeg er veldig fornøyd. Min familie og mine venner er alle veldig glade på mine vegne hjemme i Canada. Jeg kunne ikke funnet bedre sted å signere for enn Stabæk.

- Det er ikke en enorm forandring for meg. Samfunnene er ganske like.

Metcalfe får draktnummer 18 og har allerede fått streng beskjed fra Thomas Finstad om at det er et nummer skal bæres med den høyeste verdighet. 

Masse lykke til Patrick! 

_F8A4132-3.jpg
Vår nye #18

 

Annonse fra Obos-ligaen: