Henter dansk back

Nikolaj Kirk er klar for Stabæk.

Annonse:


Med bare timer igjen til overgangsvinduet stenger, jobber sportssjef Inge André Olsen på spreng med å få på plass de siste brikkene til seriestart.  I ettermiddag ble Stabæk og FC Midtjylland enige om en utlånsavtale for 21 år gamle Nikolaj Kirk. 

- Jeppe er skadet og kan være ute av spill i noen uker. Derfor har vi nå hentet inn Nikolaj. Det gir oss bedre dekning. Han kan spille i flere posisjoner, og vi gleder oss til å se han i Stabæk-drakt, sier Olsen til Stabak.no. 

Fra London til Nadderud

Den unge dansken har figurert på aldersbestemte landslag i Danmark, og de to siste årene har han vært utlånt til Championship-klubben Brentford. Der har han for det meste spilt for klubbens reservelag. Forrige måned, i FA-cupens femte runde, fikk han debuten for Brentfords A-lag borte mot Swansea. 

Kirk kan spille både høyre- og venstreback og kan også fylle en sentral midtbanerolle om nødvendig. 

- Jeg er superglad for å være her og gleder meg til å komme i gang. Det var fint vi rakk det før vinduet stenger, sier Kirk til Stabak.no. 

Dette vil han bidra med

Og hva slags spillertype er det Stabæk har sikret seg her? Nykommeren selv er tydelig på hva han kan bidra med. 

- Jeg er god med ballen, men jeg er ikke redd for å gå til i duellene, sier Kirk. 

I utgangspunktet dreier det seg om en utlånsavtale frem til 25. juli. 

- Jeg håper på en del spilletid og ønsker å hjelpe laget så godt jeg kan. Så håper jeg vi får mange seirer, sier dansken. 

Kirk får draktnummer 3 i Stabæk. 

 

Annonse fra Eliteserien: