Henter dansk kantspiller

Vi er henrykte over å presentere Youssef Toutouh som vår nyeste tilvekst. En merittert spiller - med en rekke kamper bak seg i Superligaen og Champions League.

Annonse:


Danskene fortsetter å gjøre sitt inntog i Stabæk, og det er svært hyggelig. I dag kan vi meddele nyheten om at Youssef Toutouh kommer på lån ut sesongen. 

Toutouh er en offensiv anlagt spiller - og det er fra venstrekanten han har operert oftest fra i sin karriere. Han har spilt 133 kamper i Superligaen, de fleste av dem for FC Köbenhavn. 

26-åringen har også spilt Champions League-fotball for Ståle Solbakkens FCK, sist i 2016. Da startet han fire av kampene i gruppespillet. 

Siden i fjor høst har Toutouh vært tilknyttet AGF, men nå er det altså Stabæk som gjelder. I første omgang ut sesongen. Stabæk har også sikret seg opsjon på kjøp. 

Youssef Toutouh er klar på hvorfor valget falt på Bærums-klubben.

- Det er et veldig spennende prosjekt som jeg og min agent har snakket med klubben om. For meg handler det om å spille. Nå så jeg kampen i dag (Kristiansund),  og det er et lag som gjerne vil spille fotball. Det liker jeg, og det er også da jeg er best, sier Toutouh til Stabak.no. 

- Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller? 

- Jeg er en teknisk og fysisk spiller, som liker å spille fotball og komme til avslutninger. Og så har jeg et godt blikk for mine medspillere

Toutouh tror han vil passe godt inn i Stabæk - og førsteintrykket er meget bra. 

- Vi holder nullen og spiller riktig bra fotball. Jeg gleder meg til å starte å trene med laget, sier nykommeren. 

Kjøp billettene dine til Stabæk - Strømsgodset her »

Annonse fra Obos-ligaen: