Henter portugiser på free transfer

Portugisisk sentral midtbanespiller klar for klubben.

Annonse:

Tomás Podstawski (26) er klar for Stabæk. Portugiseren kommer på free transfer etter å ha spilt for polske Pogoń Szczecin (77 kamper). Pogoń Szczecin ligger for øyeblikket på tredjeplass i den øverste divisjonen i Polen, den samme plassen de endte på forrige sesong. 

- Han er en fri spiller, derfor kan vi signere han selv etter det ordinære vinduet er stengt, forteller sportssjef Torgeir Bjarmann. 

Podstawski er en sentral midtbanespiller.
- Han kommer inn for å skape enda mer konkurranse om midtbaneplassene, fortsetter vår sportssjef. Han er en godt skolert fotballspiller som er smart, ballsikker og har bra fysikk. 

26-åringen er født i Porto med en polsk far og portugisisk mor. Podstawkski ble en del av FC Portos ungdomsakademi som 13-åring. Han fikk aldri en A-lagskamp for Porto, men satt på benken da laget ble slått ut av åttedelsfinalen i Europa League mot Manchester City i 2012. 

Veien gikk isteden videre til Vitória Setúbal i den øverste divisjonen i Portugal hvor han spilte 25-kamper før han ble solgt til Pogoń Szczecin. 

Podstawski har spilt 85 kamper for alderbestemte landslag og han representerte Portugal under Sommer-OL 2016 i Rio de Janeiro. 

Midtbanespilleren kommer på en kontrakt ut sesongen og vil være med på sin første trening i dag mandag. 

Vi kommer tilbake med et intervju utover dagen. 

Credit foto: Av Agência Brasília – Olimpíadas Rio 2016, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=50684497

 

Annonse fra Eliteserien: