Herjer på FIFA takket være Elkjøp Sandvika

Det er ikke bare på fotballbanen Luc Kassi viser gode takter, han er også en dreven FIFA-spiller på Playstation.

Annonse:

Med mange timer fysisk trening er det viktig for spillerne våre å koble av. Noe av det Luc Kassi liker å gjøre er å slå i hjel noen timer med sin nye Playstation fra Elkjøp Sandvika.

Spillet det går i er FIFA. Her er han ikke alene, det ryktes at det er flere interne oppgjør spillerne imellom i den virtuelle fotballverden.

- Jeg har alltid vært fotballinteressert, helt fra jeg var liten. Da FIFA-spillene kom, syntes jeg dette var et fint avbrekk fra treningen. Det blir noen timer på feltet, men også i sofaen, forteller Kassi til Stabak.no

En helt ny konsoll med nye kontroller skal sørge for at han skal herje både online men også internt blant sine lagkamerater i tiden fremover.

Elkjøp Sandvika stiller opp når guttene våre trenger noe utstyr. 

- Vi syntes det er fint å kunne bidra og være det foretrekkende valget for Stabæk-familien når det gjelder elektronikk, så er det jo ekstra stas når spillerne stikker innom, sier Patrick Viig, Nestleder Data hos Elkjøp Sandvika til Stabak.no  

Og det er ikke første gangen Patrick stiller opp for klubben han er glad i, han og samboeren Preben har ved tidligere anledninger hjulpet Stabæk, enten det gjelder å sette opp betalingssystemer, eller gode priser på Ipader. I tillegg finner du de alltid på stadion, som en viktig bidragsyter med resten av supportgjengen.

Så gjør som Luc, har du behov for husholdningselektronikk, ta turen til Elkjøp Sandvika.

 

Annonse fra Eliteserien: