Hjertelig velkommen på kamp!

Åpning for 2000 tilskuere på Nadderud betyr at vi har plass til alle våre kjære sesongkortinnehavere når Enga kommer på besøk torsdag.

Annonse:

Riktignok må vi fremdeles holde avstand og fordele publikum på alle tribuner, men hvor fantastisk blir det ikke å kunne få være med og støtte gutta i dette heftige nabooppgjøret!

Sesongkortinnehavere kan hente ut sine billetter som beskrevet under.

Sesongkort på Hovedtribune øvre

Dere vil få en SMS i dag (mandag) klokken 15.30 – da er det åpent for dere å ta ut billetter på alle åpne felt på stadion, og dere vil ha førsteprioritet på setene på Øvre tribune frem til i morgen, tirsdag 22. juni, kl. 09.00.

Øvrige sesongkort med fast sete

Alle øvrige sesongkortinnehavere får en SMS tirsdag 22. juni klokken 09.00 med samme link, så etter det tidspunktet er det førstemann til mølla og fritt valg på ledige seter. Fristen her settes til onsdag 23. juni kl. 09.00, men vil være åpen så lenge det er ledige billetter.

Stabæk Support

Sesongkortinnehavere på Stabæk Support får egen sms med billetter til SS-feltene i løpet av dagen i dag (mandag). Fristen her settes til onsdag 23. juni kl. 09.00, men vil også være åpen så lenge det er ledige billetter.

Junior Support

Foresatte til våre Junior Supportere vil motta en link hvor de kan ta ut to billetter per medlem på Jr. Support feltet. Fristen her settes til onsdag 23. juni kl. 09.00, men vil være åpen så lenge det er ledige billetter på felt 100.

Generell informasjon

Dere kan ta ut samme antall billetter som dere har sesongkort, og det er plass til alle. Merk at dersom flere forsøker å trykke på de samme setene så blir den ene avvist og må starte på nytt. Man må fullføre hele «kjøpsprosessen» med å velge billetter, legge inn navn, epost og telefonnummer, og godta våre betingelser. Da får man tilsendt billettene med en gang på oppgitt SMS og epost.

Velkommen til Nadderud!

OBS! Vi gjør oppmerksom på at kampen er stengt for bortesupportere, de vil ikke slippe inn portene.

 

Annonse fra Obos-ligaen: