Hva gjør du nå, Bob Bradley?

Bob Bradley trives godt med livet sitt som trener for Major League Soccer-klubben Los Angeles FC. Men det er tiden i Stabæk han helst vil snakke om.

Annonse:

- Kjære Stabæk-venner, godt nytt år! Må 2021 bli et år fylt av håp og muligheter.

Slik åpner Bob Bradley sin videohilsen til hele den blaa familien, til alle de han satte sånn pris på da han var hovedtrener på Nadderud i 2014 og 2015.

3252 - og SS-tribunen

Han kjenner også godt på alle begrensningene covid-19 har pålagt oss gjennom nesten ett helt år.

-Det skal bli veldig godt å møte kjære og nære venner igjen, det har vært underlig å ikke kunne treffe de man vil. Og det å spille fotballkamper for tomme tribuner - det føles så feil!

Bob forteller også om supportertribunen til LA Football Club. Den heter 3252, navnet gjenspeiler antall supportere den tar, supportere som sørger for så mye av stemningen på hjemmekampene. Supportere som er sårt savnet.

- Det minner meg sånn om Nadderud stadion og følelsen jeg hadde når SS-tribunen applauderte oss hele veien inn i garderoben. Fantstiske minner, sier Bob i sin hilsen.

Avskjed på Låven: Bob&Knut før Lindsey og Bob reiste til Frankrike.
Avskjed på Låven: Bob&Knut før Lindsey og Bob reiste til Frankrike.

Verdier og holdninger

Det er ingen tvil om at Bob Bradley og Stabæk Fotball var en god match.

- Jeg ble tatt i mot av fantastiske mennesker, de samme som hadde satt seg elleville og hårete mål for klubben mange år tidligere. Og som også var villige til å gjøre jobben det krevdes for å nå disse målene. De var fremdeles tett på klubben og alltid på kamp. Og de hadde verdier og holdninger som stemte så godt med mitt verdigrunnlag.

The ties that bind

Bradley snakker varmt om musikk og vennskap. Om musikkglede generelt og gleden over Bruce Springsteens musikk spesielt. Om låta "The ties that bind" som han sier beskriver så godt de sterke og gode relasjonene han fikk til folk i og rundt klubben vår. Om vennskap og musikkinteresse han delte med Sam (Ottar Samuelsen), med Ingo og med flere andre i Stabækmiljøet. Ikke minst med Knut (Harlem), som han fremdeles regner som en nær venn. Som Bob sier; - Heart and soul. Det er det det handler om.

Hør en oppriktig Bob Bradley snakke om klubben og menneskene som fremdeles betyr mye for han.

 

Annonse fra Obos-ligaen: