Ikke en kveld for minnebøkene

Stabæk fikk det tøft i Skien.

Odd-Stabæk 2-0

Slik var kampen:

7 min. Frispark til Odd i farlig posisjon, 19-20 meter fra mål. Forsøket fra Espen Ruud dupper over.

11 min. Innlegg fra venstre blir slått på bakerste stolpe. Solheim når ballen først og får klarert til corner.

14 min. Corner til hjemmelaget. Bakenga rager høyest og stusser ballen mot lengste. Noen centimeter til side for mål.

17 min. Odd kjører en overgang. Rashani kommer til avslutning, men rett på Sandberg.

18 min. Nå er det Stabæks tur. Får en gylden overgangsmulighet, men Kinoshita får spilt ballen litt for langt foran seg og det ender med utspill fra mål.

27 min. Mål! 1-0! Elba Rashani sender hjemmelaget i ledelsen. Han får stå nokstå umarkert på bakerste stolpe, og lar seg ikke be to ganger.

37 min. Innlegg fra høyre når Birk Risa, som kommer på blindsiden av Olsen Øveraas. Avslutningen går utenfor.

Pause.

53 min. Lumanza finner Solheim på bakerste stolpe. Han header ballen innover i feltet, men der er ingen Stabæk-spillere til å ekspedere ballen i mål.

59 min. Odd fyller på i feltet og Risa stormer inn og header ballen knallhardt på mål. Sandberg får opp hendene og avverger. Viktig redning.

68 min. Nesten tre måneder etter sin forrige Stabæk-kamp er Luc Kassi tilbake på banen for de Blaa. Et gledelig gjensyn!

77 min. Mål! 2-0! Odd dobler ledelsen og det er mannen som spiller sin 300. kamp for odderane som gjør det på Skagerak Arena. Backen drar seg litt innover i banen og fyrer med venstre. Ballen fyker inn i Sandbergs høyre hjørne.

79 min. Der er Stabæk heldig som ikke ligger under med tre. Bakenga får en gigantmulighet, men bommer regelrett på ballen.

83 min. Kaloyan Kostadinov får sin Stabæk-debut. Også Magnus Strandman Lundal har kommet inn for Stabæk. Ut har Mats Solheim og Tortol Lumanza gått.