Informasjon om Nye Nadderud Idrettspark

Informasjon om videre fremdrift og kommunikasjon rundt Nye Nadderud Idrettspark.

Annonse:

Etter mange års arbeid og et endelig vedtak i vinter er det fantastisk for alle i og rundt klubben å se at byggingen av Nye Nadderud er påbegynt.

Byggegjerdet er oppe, kunstgresset er fjernet og Backe Stor-Oslo har fått på plass brakkeriggen sin der Stabæk-Brakka sto tidligere.

I mai og juni vil det pågå forberedende arbeider og graving av ny trasé for overvann og spillvann. I løpet av juli begynner gravingen på selve stadiontomten.

Vi vil gjerne at alle som følger klubben skal ha mulighet til å følge prosjektet så tett som mulig, men ber om forståelse for at en del praktiske ting må på plass nå i starten.

Vi vil likevel informere om følgende:

  • Vi har nå opprettet en landingsside hvor alle oppdateringer om Nye Nadderud vil komme i tiden fremover. Siden vil ligge tydelig på våre nettsider og direktelink er som følger: Stabak.no/NyeNadderud
  • Vi jobber sammen med Backe for å få på plass Web-kameraer på anlegget, og ser på muligheten for en åpen stream til publikum. Vi vil komme med mer informasjon så fort dette er på plass.
  • Vi vil lage en tidslinje med fremdriftsplan for anlegget, som oppdateres underveis. Tidslinjen finnes her. Det er også mulig å følge med på Backe Stor-Oslo sin oppdatering her og prosjektets Facebook-side her

Slik ser det ut på Nadderud nå:

DJI_0712.jpg
Nadderud Stadion 4. juni 2024

Innspill vedrørende kommunikasjon? Send gjerne en epost til [email protected]

Spørsmål vedrørende byggeprosessen? Send en epost til [email protected] eller [email protected]

Interessert i kommersielle samarbeid? Send en epost til [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: