Jalland blir landslagstrener

Får ansvaret for aldersgruppen 15-17 år.

Annonse:

Jan Peder Jalland har tjent Stabæk trofast siden 2008, først som juniortrener og senere som assistent på A-laget. Sommeren 2018 fungerte han også en kort periode som A-lagstrener, før Henning Berg overtok roret. 

Nå er en epoke over - og Jalland søker nye utfordringer i forbundslokalene på Ullevaal. 38-åringen blir sjef for landslagene i alderen 15-17 år, og vi ønsker ham all hell og lykke i sin nye jobb. 

Vi takker Jalland for den enorme jobben han har lagt ned i Stabæk-systemet gjennom et helt tiår. Han etterlater seg et fotavtrykk og en arv som vi etter beste evne skal forsøke å forvalte videre. 

Tirsdag presenterer vi et videointervju med Jalland på vår hjemmeside om tiden i Stabæk og veien videre. 

Horten-karen har allerede gjort sitt første intervju med forbundets nettsider.

- Jeg vil takke Stabæk og Inge Andre Olsen for å håndtere denne prosessen på en meget god måte og det er vemodig å forlate klubben. Det er tette bånd og en klubb som betyr utrolig mye for meg. Samtidig var dette en mulighet jeg ikke kunne si nei til og jeg gleder meg veldig til å være en del av NFF og fagmiljøet her på Ullevaal, og samtidig få jobbe med spillerne med størst potensial, sier Jalland.

Annonse fra Obos-ligaen: