Jalland: - Gruppen er revansjesugne

Ønsker å se et fremoverrettet Stabæk-lag som begeistrer publikum.

Annonse:

Kjøp billetter til Stabæk - Haugesund her

Jan Peder Jalland er mann som skal lede Stabæk i søndagens kamp mot Haugesund. Den fungerende hovedtreneren, som har jobbet i Stabæks trenerteam i flere år, forteller rett fra hjertet hvordan de siste dagene har vært.

- Jeg har jobbet sammen med Toni (Ordinas, journ.anm) i Stabæk i seks år. I to år har vi jobbet sammen syv dager i uken, hatt mange lange dager og brukt veldig mye tid sammen. Så det knyttes selvfølgelig et profesjonelt bånd, men det knyttes også et personlig bånd. Da er det veldig trist når Toni forsvinner ut. Det var en veldig tøff dag, men heldigvis så er Toni en fantastisk mann. Vi har hatt kontakt siden og pratet sammen. Så blir det for oss å dra det her videre nå inn mot en kamp der gutta skal prestere og levere.

Fredag ledet Jalland sin første trening på Nadderud. Slik beskriver han stemningen i laget:

- Det er en gruppe som er revansjesugne, som har lyst til å respondere og har mer i seg enn det vi har vist til nå. Så jeg tror det er mange som har sett seg selv i speilet siden onsdag og som virkelig har lyst til å vise individuelt og kollektivt - hva vi står for, hvem vi er og hva vi kan gjøre. Den tiden er inne nå. 

Når Haugesund står på motsatt banehalvdel vet Jalland akkurat hva som kreves av de Blaa.

- Vi må være et lag som fremstår med vilje, ordentlig trykk i oss, energi og råskap som gjør at publikum har lyst til å være en del av oss. Samtidig så ønsker vi å være mye mer fremoverrettet, et lag som skaper mye inn i siste tredjedel, som kan stå etter, gode til å presse, vinne baller og har det trykket i seg, forteller Jan Peder Jalland til Stabæk Media.

Se hele intervjuet her:


Annonse fra Eliteserien: