Jon Tunold gir seg som daglig leder

Stabæk Fotball takker Jon Tunold for innsatsen gjennom mange år som daglig leder.

Annonse:

Tunold har sagt opp sin stilling i klubben og takket ja til en stilling i Colosseum Tannlege. Han trer over i næringslivet ved utgangen av februar.

– Det er vemodig å slutte i en jobb som på mange måter har definert livet mitt de siste åtte årene. Det er ekstra tungt å forlate klubben når nedrykket var et faktum. Jeg skulle veldig gjerne overlatt stafettpinnen til en ny leder i øverste divisjon, sier Tunold selv om situasjonen.

– Uansett ble beslutningen min tatt for noen uker siden da Colosseum Tannlege ba meg bli med i en prosess for en spennende stilling i et selskap med store vekstambisjoner. Jeg vil alltid være Blaa og følge alle kamper som ihuga supporter i tiden fremover. Alltid.Uansett

Se intervju med Tunold om hans og klubbens fremtid:

– En livsstil

Tunold har vært daglig leder i klubben over to perioder og takker denne gang av etter åtte år i sjefsstolen.

Styreleder i klubben, Espen Moe, sier følgende om Tunolds avgang:

– Dette er en uriaspost og mer livsstil enn noe annet. Jon har løst denne oppgaven på en utmerket måte gjennom sin evne til å se de store linjene. Samtidig skjønner han fotball og har slik sett vært en god støttespiller for alle ansatte i Klubben. Jon har også vært en ressurs for styrene med sin kunnskap og oversikt over hva som skjer i og utenfor klubben. Men vi har forståelse for at Jon nå ønsker en ny utfordring og jeg er sikker på at Colosseum Tannlegene nå får en god regionsleder, sier Moe.

– Vi gleder oss til å se deg som tilskuer i mange år fremover. Alltid. Uansett.

Blant norsk fotballs mest erfarne

Tunold har fungert som daglig leder i både klubb og AS, og styreleder Anders Bergh-Jacobsen Stabæk Fotball AS har jobbet tett med Tunold i mange år.

– Jon er en av norsk fotballs mest erfarne ledere med lang fartstid. Han er helhetstenkende og har vært sterkt delaktig i Stabæks utvikling som foregangsklubb når det gjelder toppfotball for både herrer og damer, bredde og ikke minst gatelaget. Jon har også vært sterkt involvert i arena-prosjektet hvor spaden straks skal settes i jorden, sier Bergh-Jacobsen.

– Vi er svært takknemlige for det betydelige bidraget Jon har gitt klubben og ønsker ham alt godt med nye utfordringer.

Stabæk Fotball ønsker Jon Tunold masse lykke til på veien videre.

Alltid. Uansett

Vi kommer tilbake med mer informasjon om prosessen videre.

Kontakt:

For spørsmål, kontakt styreleder Espen Moe: 905 53 384

Annonse fra Obos-ligaen: