Jönsson eller Jönsson? OBOS sier "Ja takk, begge deler!"

- Samarbeidet med Stabæk-jentene har vært så bra, så da valgte vi å gi gutta en sjanse også, sier sponsorrådgiver i OBOS, Eddie Chr. Thomas.

Annonse:

Han sier det med et godt smil, denne gangen er det altså kvinnene som åpner døren. OBOS har vært sponsor for Chixa siden 2019, og fra og med inneværende sesong er altså et av nordens aller største boligbyggelag draktpartner for både herre- og kvinnelaget vårt. OBOS går fra å være hovedpartner til å være Platinumpartner. 

Livet mellom husene

- En klubb er så mye mer enn en logo på brystet. Stabæk betyr mye for veldig mange, og det er en klubb vi er veldig komfortable med å være knyttet til. Det gir rett og slett mye glede!

Thomas forteller at OBOS er opptatt av levende nærmiljøer og ikke minst gode oppvekstområder for barn og unge.

- Stabæk Fotball er en sentral og viktig del av hverdagen til veldig mange, både små og store, i en region hvor også OBOS er til stede med sin virksomhet, blant annet gjennom utbyggingen på Fornebu. At OBOS nå velger å knytte seg enda sterkere opp mot Stabæk Fotball kan derfor ses på som en naturlig del av vårt samfunnsansvar, sier Thomas.

_F8A1661-2
Eddie Thomas fra OBOS

Samfunnsansvar

Det at Stabæk Fotball engasjerer mange hundre barn og ungdom gjennom treninger, kamper og sosialt samvær, og i  tillegg har to topplag, passer veldig godt til OBOS' verdigrunnlag.

- Stabæk Fotball står for mange gode verdier som går godt overens med OBOS’ egne verdier. Vi tror vi styrker vår merkevare i regionen ved å knytte oss opp mot en populær fotballklubb som Stabæk. Klubbens samfunnsansvar, som blant annet innebærer et eget Gatelag med tilbud til rusavhengige og vanskeligstilte, Stabæks samarbeid med MOT, og ikke minst klubbens fokus på mental helse, viser tydelig at Stabæk Fotball handler om så mye mer enn bare fotball, sier Thomas.

Langsiktig samarbeid

Han gleder seg også over at avtalen innebærer at OBOS-medlemmene nå får rabatt på Stabæk Fotballs hjemmekamper i Eliteserien og Toppserien.
- Klubben skiller seg også ut ved at den var først ute med å ha en fullstendig integrert og likeverdig satsing på kvinne- og herrefotball på toppnivå. Vi ser frem til et langsiktig og godt samarbeid med Stabæk Fotball!

_F8A1671-2
Fornøyd gjeng! (f.v. Veronika Paulmann, Eddie Thomas og Jon Tunold.) 

Veronika Paulmann fra klubbens markedsavdeling er gjensidig strålende fornøyd med det utvidete samarbeidet.

-Jeg er utrolig glad og veldig stolt over at det allerede gode samarbeidet vårt nå blir synlig både på draktene til A-lag kvinner og A-lag menn. OBOS brenner for gode oppvekstområder for barn og unge. Sammen med OBOS ønsker vi i Stabæk Fotball å bidra til gode og minnerike opplevelser både på Nadderud Stadion og også i livet mellom husene. Følg med! Vi har mye spennende i vente.

Se videointervju med sponsoransvarlig Eddie Thomas:

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: